facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Karácsonyi ajándékötletek
2022. 11. 29.

Még van időd beszerezni a karácsonyi ajándékodat, de ne késlekedj, nehogy lemaradj a legmenőbb cuccokról. Rendeld meg az ajándékokat a tokgalaxis-tól, és még idejében meg fog érkezni hozzád.

Mit ajándékozzunk?

Ha a te párod, gyereked,  barátod, barátnőd is kütyü mániás, és karácsonyra egy igazán személyre szabott ajándékkal szeretnéd meglepni, akkor nincs más dolgod, mint megkeresni nálunk, az igazán neki való ajándékot. 

 

Telefontok

 

Találjuk meg a legjobb és legszínesebb tokot a tiniknek. A tini lányok imádják a csillogós, tündöklő holmikat, nincs ez másképp a telefontokokkal sem. Válasszunk egy színes, de jó tokot, ami valóban védi a telefont, ha leesik, odaütik valamihez, stb. Ezzel a gyerek is menő lesz, és a szülőknek sem kell azon aggódni, hogy tönkremegy az új telefon. 

 

Popsocket

Ha valaki nagyon sokat tartja a kezében a telefont, akkor kiváló ajándékötlet lehet egy popsocket, amivel még biztosabban van a kézben a készülék. Ráadásul nem csak erre használható, hanem akár az autóban telefontartóként, vagy asztali kitámasztóként. Egy biztos, aki már próbálta a popsocketet, annak tuti több is van és imádja ezt a kiegészítőt.

Power bank

Ha párod sokat utazik a munkája miatt, és hajlamos elfelejteni a telefont feltölteni, akkor neki mindenképp jól fog jönni egy power bank. Ebből léteznek nagyobb kapacitású eszközök is, amelyek akár 2-3 alkalommal is képesek teljesen feltölteni egy telefon aksiját, de természetesen tölthető vele akár óra, bluetooth fülhallgató is. Ha a power bank nálad van, akkor nem kell aggódni, hogy lemerülsz. 

 

Bluetooth fülhallgató

A zeneimádóknak az egyik legjobb választás a vezeték nélküli bluetooth fülhallgató, amivel bármikor hallgathat zenét, könnyen kezelhető, töltő tokkal bármikor feltölthető és plusz ráadás, hogy soha nem kell a vezetékkel bajlódni, ami aranyat ér.

 

Ha ezek közül bármelyiket szeretnéd megvásárolni, nincs más teendőd, mint webshopunkban kiválasztani. Ne hagyd utolsó percre a bevásárlást, rendeld meg még ma a karácsonyi ajándékokat.



blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0