facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Autós telefontartók a biztonságos vezetésért
2022. 11. 23.

Neked is sokszor csörög a telefonod munkaügyben? A kocsiban gondot okoz, hogy hova tedd a telefont? Mi most segíthetünk kiválasztani, melyik a legjobb autós telefontartó számodra.

A korábbi évek autós telefontartóihoz képest jelentős fejlődés mutatkozik. Ma már nem csak a csiptetős és rászorítós verzió elérhető, hanem több, könnyen kezelhető típus is van a piacon. A legújabb telefontartókat elhelyezhetjük a műszerfalon és szélvédőn kívül akár a szellőzőrácson is, ami nem ragad, nem hagy helyet maga után. 

 

Mágneses tartók

 

Több megoldás is van, hogy a mobileszközünk ne zavarjon minket a vezetésben. Ami talán jelenleg a legtrendibb megoldás, az a mágneses telefontartó, amit rögzíthetünk az autó szellőzőrácsához, illetve tapadókoronggal a műszerfalra vagy a szélvédőre. A telefon hátlapjára egy mágnest kell illeszteni, aminek a segítségével rögzül a telefontartóhoz. Előnye, hogy könnyen használható, egy kézzel rá tudjuk helyezni és le tudjuk venni a telefont, kisméretű (főleg a szellőzőrácsra rögzíthető verzió). Hátránya lehet, hogy nehezebb súlyú telefonokat nem mindig tud megtartani, így ezt a szempontot mindenképp figyelembe kell venni vásárlás előtt. 

 

Gravity technológia

 

A gravitációs technológia segítségével a telefon elhelyezhető akár a műszerfalon, akár a szélvédőn. Lényegében a telefon saját súlyának köszönhetően rögzül a telefontartóban. A mágneses tartóhoz hasonlóan egykézzel könnyen lehet elhelyezni és eltávolítani belőle a készüléket. 

 

Választás előtt érdemes alaposan átgondolni, hogy a szélvédőn elhelyezett tartók mennyire zavarnak, mint sofőrt a kilátásban, a műszerfalon mennyire emelkedik ki, illetve a szellőzőrácson mennyire éri a meleg. A szellőzőrácsra pattintható tartó előnye, hogy a telefont nem annyira éri a tűző napsütés, így kímélheti azt, azonban fűtés közben érdemes azt a szellőzőt kikapcsolni ahol a telefon van, mert a meleg árthat a mobilkészüléknek.


Ha te is épp most állsz autós telefontartó vásárlás előtt, nézz szét nálunk és válaszd ki a hozzád leginkább illőt.

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0