facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Hogyan működik a selfie bot és milyet válasszunk?
2023. 01. 17.

Az elmúlt évtizedben a selfie bot használata hirtelen terjedt el, és szinte minden turista kezében láthattuk. Legelőször az extrém sportolók körében terjedt el, majd Dél-Kelet Ázsiában, utána pedig az egész világon használták fiatalok és idősek egyaránt.

Mi is az a selfie bot

A selfie bot lényegében egy teleszkópos bot, ami a telefon rögzítésére alkalmas, elérhető vele, hogy a szelfit készítő személy is beleférjen a képbe, valamint lehetővé teszi, hogy távolról fotózzunk. A selfie bot lehet vezetékes és vezeték nélküli is. Mivel a legtöbb telefon képes az oldalán található hangerő gombbal fotózni, ezt használja ki a selfie bot. A vezetékes selfie botnak van egy kiegészítő kábele, ezt kell csatlakoztatni a telefonhoz, és a bot végén található gombbal működtethetjük a kameraként működő hangerő gombot. 

 

A nem vezetékes selfie botok a Bluetooth kapcsolatot használják ki. A bot bluetoothon keresztül csatlakozik a telefonhoz, a további működése pedig ugyanaz, mint a vezetékes kivitel esetében. 

 

A selfie bot előnye, hogy remek fotókat lehet vele készíteni, és mivel összecsukható kis helyen is elfér, így bárhová magunkkal vihetjük. Utazások, nyaralások, túrázások során, koncerteken tökéletes kiegészítő eszköz lehet a legszuperebb képek elkészítéséhez. 

 

A továbbfejlesztett változat a szelfibotos állvány, ami vezeték nélküli távirányítóval is működtethető, könnyen átalakítható állványból szelfibottá vagy fordítva. Egyes kivitel rendelkezik beépített lámpával is, ami megvilágítja a fotóalanyt vagy tárgyat. Kiválóan alkalmazható kezdő vloggereknek is, akik nem szeretnének elsőre nagyobb összeget befektetni a vlogger eszközökbe. Ráadásul kis méretének köszönhetően bárhová könnyen elvihető, könnyű súlya pedig egyszerűsíti használatát. 

 

Mielőtt selfie botot vásárolsz érdemes alaposan körbejárni, hogy milyen jellemzőkkel rendelkezik a termék:

 

  •  milyen az adott termék hosszúsága
  • milyen eszközökkel kompatibilis, például Androidos telefonokhoz, vagy iPhone-hoz, esetleg mindkettővel működik
  • nézzük meg milyen anyagokból készül a termék - ez fontos abból a szempontból, hogy mennyire lesz tartós, meddig tudjuk használni
  • ha szükséges, keressünk extra funkcióval rendelkező eszközt.

 

Ha szeretnél egy szuper selfie botot, vagy ajándékba vásárolnád azt, nézd meg webshopunk kínálatát. Ezen kívül érdemes megnézni egyéb termékeinket is, hiszen remek kiegészítőket találhatsz, mint a telefontok, bluetooth fejhallgató, tablet kiegészítők, töltők stb. 



blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0