facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Hatalmas erőkkel fejleszti új rendszerét a Huawei
2019. 11. 14.

Több, mint egymillió fejlesztő regisztrált, köztük magyarok is.

Miért kell új rendszert fejlesztenie a Huawei-nek?

HMS (Huawei Mobile Services) névre keresztelte saját rendszerét a kínai gyártó, aminek fejlesztéséhez rengeteg fejlesztő csatlakozott. A gigavállalat a világ minden pontján - így Magyarorszásgon is - keresi az alkalmazásfejlesztőket, hogy minél több helyi hasznos alkalmazás kerüljön be.

Az amerikai tiltás eredménye, hogy a Huawei mobiljai nem használhatják a Google Android rendszerét, ezért a cégnek lépnie kellett, és egy saját szoftver fejlesztésébe kezdett.

HMS szoftverfejlesztő készlet

A gyártó számos alapszolgáltatást, eszközt és platformot használ a fejlesztői környezet továbbfejlesztéséhez és teszteléséhez. Mivel a Huawei teljes mértékben megnyitotta a HMS alapképességeit és szolgáltatásait, ezért az eddig a platformra regisztrált, körülbelül egymillió fejlesztőnek alkalmazásuk elérhetőségéhez mindössze a HMS szoftverfejlesztő készletét (Huawei Software Developement Kit) kell integrálniuk, hogy kihasználhassák a Huawei nyitott képességeit.

A HMS a videózástól a böngészésen át az adattárolásig teljes körű alkalmazás-ökoszisztémát nyújt a készülékek tulajdonosainak. A fejlesztői együttműködéseknek köszönhetően a gyártó már mintegy negyvenötezer alkalmazást integrált a rendszerébe.

Annak érdekében, hogy minél több fejlesztőt bátorítson minőségi alkalmazások beépítésére, a Huawei jelentősen fejlesztette programját, és egymilliárd kínai yüanról egymilliárd amerikai dollárra növelte befektetéseit. Ezek 80 százaléka a globális fejlesztési innováció ösztönzésére és gyorsítására irányulnak.

 

Most jönnek a magyarok

Most a magyar fejlesztőket szólítják meg, hogy a rendszerben mielőbb elérhetőek legyenek a Magyarországon kedvelt alkalmazások is. A fejlesztők bővebben is megismerhetik a Huawei új mobilszolgáltatási-rendszerét, és azt, hogyan tudják alkalmazásiakat a feltölteni a HMS-be, a november 27-i budapesti Huawei Developer Day-en, amit a HWSW Mobile rendezvény keretein belül rendeznek meg.

 

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0