facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Már Viberen is tudsz pénzt küldeni
2019. 11. 25.

A Mastercard és Viber közös fejlesztése a Moneytou elnevezést kapta, aminek segítségével kisebb-nagyobb összegeket tudunk küldeni egymásnak az alkalmazásban.

A fejlesztést a világon elsőként a magyar felhasználók próbálhatják ki. Bankkártyánk regisztrálása után mindössze néhány érintéssel küldhetünk egymásnak pénzt telefonunk segítségével. A szolgáltatás nem ingyenes, néhány százalékos jutalékot fizetnünk kell a szolgáltatónak.

Az igazán nagy értéke abban rejlik, hogy bármikor, akár éjjel vagy hétvégén, munkaszüneti napokon is úgy tudunk tranzakciót indítani, hogy az néhány percen belül meg is történik. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy szinte azonnal lehet vele fizetni, vagy pénzt küldeni. A felhasználók több kártyát is hozzárendelhetnek az alkalmazáshoz. Az új funkció használatához a Viber alkalmazáson belül a Moneytou ikont kell kiválasztanunk és az app már készen is áll arra, hogy pénzt küldjünk barátainknak vagy családtagjainknak anélkül, hogy bankszámlaszámukat tudnunk kellene.

Az egyik legkényelmesebb funkciója a fejlesztésnek

Veled is előfordult már, hogy valamire összedobtátok a pénzt barátokkal vagy munkatársakkal, és utána alig tudtátok megoldani az osztozkodást? Ennek vége: a Moneytou képes rá, hogy ezt a problémát egyszer és mindenkorra átadja a múltnak. Közös éttermi számla, együtt vásárolt ajándék vagy egy születésnapi meglepetés árának összedobása mostantól csak néhány érintés. Ugye ismerős a történet, amikor azon megy a fejvakarás, hogyan adj 450 Ft-ot a munkatársadnak, aki neked is vett reggelit a boltban? Nem kell pénzt váltanod, adósnak maradnod, egyszerűen küldj el pontosan 450 Ft-ot Viberen.

 

 

A Moneytou a következő napokban valamennyi magyar felhasználó számára elérhetővé válik.

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0