facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Drága telefon, megfelelő védelem
2022. 09. 21.

iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi….a telefonok árai az utóbbi időben annyira elszabadultak, hogy nem érdemes kockáztatni, meg kell óvni minden sérüléstől. Míg korábban az iPhonok szinte státuszszimbólumnak számítottak, ma már annyira elterjedtek, hogy egyáltalán nem meglepő akár a tizenéves kamaszok kezében látni őket. A csúcskategóriás készülékek rendkívül drágák, így érdemes alaposan megvizsgálni, hogy milyen funkciókra van szükség, mennyi az az összeg, amit megéri, és amit meg tud fizetni.

A készülékek védelme

 

Miután kisebb vagyont kifizettünk egy kiváló telefonért, érdemes gondolni annak védelmére is. Senki sem szeretné, hogy a vadiúj készülék kijelzője betörjön, a külseje megsérüljön, a kamerája tönkremenjen. Ezért érdemes áldozni egy jó telefontokra, kijelzővédő fóliára. A telefontokok világában is könnyen el lehet veszni, hiszen a gyári tokoktól kezdve rengeteg jó minőségű utángyártott, noname tok is van, amivel kímélni lehet a készülékeket a külső hatásoktól. Egy prémium telefontok atombiztos védelmet képes nyújtani a telefonnak, ezt az üvegfólia még jobban megerősíti. A telefontulajdonosok nagy százalékban rendelkeznek legalább egy védőtokkal, de sokan szeretik az alkalomhoz illően cserélgetni, vagy az évszaknak megfelelő színvilágot választani. 

 

Egy popsocket is sokat segíthet

 

A védelemhez hozzátartozik a kényelmes fogás biztosítása is. Sokan választanak túl nagy készüléket, és nem tudják kényelmesen tartani, így sokkal könnyebben kicsúszik ujjaik közül és hamarabb megsérülnek. Ha mégis ebbe a hibába esett valaki, akkor remek megoldás lehet egy matt felületű, csúszásmentes tok, vagy a popsocket használta, ami segít kényelmesen kézben tartani a készüléket. A popsocket ezen kívül könnyebb gépelést tesz lehetővé, sőt lehet tartani rajta a fülhallgatót, használhatjuk autós tartónak is, és filmezésnél megtartja a telefont. 

A készüléked védelme érdekében tégy meg mindent: ne tedd olyan helyre, ahonnan könnyen leeshet, tartsd távol gyerekektől, illetve nyaralásra szerezz be vízálló tokot. Ha megvannak a megfelelő kiegészítőid és elkerülöd a veszélyes helyzeteket, sokáig jó állapotban marad telefonod.

Ha te is szeretnéd megvédeni készülékedet, válassz nálunk kiegészítőket. Webshopunk kínálatában nem csak telefonod, hanem laptopod, tableted védelmére is találsz kiváló termékeket, illetve egyéb kiegészítőket. 



blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0