facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
A TikTok bemutatta első mobiltelefonját
2019. 11. 04.

Beszállt a piacra a kínai gyártó, első készülékének neve: Smartisan Jianguo Pro 3

Igazi csúcstelefonként robban be, kiváló teljesítményt nyújt, komplex kamerával van ellátva. A mobil bekapcsolását követően az Android 9.0 operációs rendszerrel találkozunk, amiről el kell azt mondani, hogy a Smartisan OS 3.0 grafikus felhasználói felületbe lett csomagolva. Minden bizonnyal előre lesznek itt telepítve a ByteDance alkalmazásai élen a TikTokkal, és ennek egy kiemelkedően jó kameraapp is a része.

Az újdonság 6,39 hüvelykes Super AMOLED kijelzővel lett felvértezve, ami az előlap jelentős részét uralja, csak egy kicsi bemetszés van rajta felül. A megjelenítő 100 százalékban képes feledni a DCI-P3 és az NTSC színtereket, rendelkezik DC Dimming opcióval, a felbontása pedig 2340 x 1080 képpontos.

 

A TikTok egyre népszerűbb a fiatalok körében, ezt több nagy cég is felismerte már.

A Smartisan Nut Pro 3 megvásárolható lesz már átszámítva 415 dollártól indulóan 8 GB RAM-mal és 128 GB-nyi tárhellyel. Az előrendeléseket Kínában már felveszi a cég, a szállítás pedig ma, azaz november 4-én indul, később pedig más területeken is elérhető lesz.

 

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0