facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Mire jó egy okosóra?
2019. 10. 31.

Egyre több ember csuklóján látunk okosórát, ezért felmerülhet azokban is a kérdés akiktől távolabb áll ez az eszköz: mi értelme okosórát venni és hordani?

 

 

Első lépésként tisztázzuk, mi is az az okosóra? Két irányból közelíthetjük meg:

  1. egyszerű karóra, amiket felruháznak okos funkciókkal vagy
  2. egy okos eszköz, ami mellékesen mutatja a pontos időt is

Egyik sem igaz, ugyanakkor mindkettő az lehet, ez megközelítés kérdése. Igazából minden okosóra közös abban, hogy megvannak az alap karóra funkció, és hogy rendelkeznek kiegészítő, okos szolgáltatásokkal. A legolcsóbb okosórák is messze túlmutatnak az átlagos felhasználáson, a legprofibb szerkezetek pedig a felhasználás végtelen lehetőségét nyújtják tulajdonosának. Ha egy, a területtől nagyon távol állónak szeretnénk elmagyarázni, hogy mi az az okosóra, akkor a legjobb, ha azt mondjuk neki: egy okostelefon, amit a karodon viselsz.


Mitől praktikus egy okosóra használata?

  • azonnal értesülsz mindenről, elő sem kell venned a telefonod
  • tudod kezelni a hívásaidat, híváslistádat
  • üzentet tudsz olvasni és küldeni
  • értesít, ha elhagytad a telefonodat
  • nagyon hasznos a fitness és a sport funkció
  • van benne ébresztőóra, számológép, naptár, zene lejátszó, stopper, hangvezérlő

 

Ma már divat az okosóra

Akiknek már van, istenítik, imádják. Vannak a hezitálók, akikből hamarosan vásárlók lesznek, és akadnak, akik még elutasítják. Belőlük később lesz vásárló. Hogy miért? Mert könnyedén kezelhető, és minden igaz rá, ami az okostelefonok mellett szólnak. Azt a rengeteg kényelmes funkciót, amit egy modern okos mobil tud, mind tartalmazza, és még a zsebedbe sem kell belenyúlni, hogy használni tudd azokat. Nem zseniális? 

 

Mivel menő és divatos is, ezért természetesen nem maradhatott meg az egyszerűség vonalán a termék. Eleinte néhány kiegészítő és pánt közül lehetett rendelni különböző webshopokból, ma már olyan széles a kínálat, hogy el sem tudjuk képzelni. Ha szeretnénk, minden nap "más órát" viselhetünk, alkalmazkodva a hangulatunkhoz, az eseményhez, a tevékenységhez, ahová éppen megyünk. Üzleti tárgyalásra egy elegáns, esti bulihoz egy vidám, sporteseményre pedig egy szurkolói karóra pántot is tudunk vásárolni, és néhány másodperc alatt új külsőt kölcsönözni a készüléknek.

 

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0