8990 Ft-tól ingyenes szállítás
A hajtogatható iPhone-ra még várnunk kell egy kicsit
2021. 12. 21.

A nagy gyártók közül úgy tűnik az Apple száll be utolsóként erre a piaci területre.

Jóval többet tudunk már a hajlítható okostelefonokról annál, mint amit néhány évvel képzelhettünk az akkor még csak víziónak ható ötletről. A gyártók lehetősége és felkészültsége igazából 2020-ra tette lehetővé, hogy ezeket a megújított eszközöket a felhasználók is kézbe vehessék, korábban csak tech-kiállításokon lehetett ilyen mobiltelefonnal találkozni.

 

A nagy gyártók közül mind a Samsung, a Huawei és a Xiaomi is kínál már összehajtható telefont - ami inkább tabletként hat a valóságban - és ami mindegyikben megtalálható tulajdonság, az az igen magas ár. Ahhoz képest, hogy mennyibe kerülnek, biztos, hogy sok felhasználó simán tudja nélkülözni a funkció által nyújtott kényelmet.

 

Az Apple egy különös taktikát alkalmaz - nem először: nem kapkodnak a saját termékük megjelenésével, hanem megvárják a konkurensek termékeit, elemzik azoknak a felhasználókra gyakorolt hatásait és következményeit. Úgy néz ki, hogy ezt a stratégiát alkalmazva összegyűjtik az infókat, majd a tanulságokat levonva elkészítik a saját összehajtható okostelefonjukat még jobban, még szebb csomagolásban és biztosak lehetünk benne, hogy még nagyobb árcédulával látják majd el.

 

A hírek egybehangzóan arról szólnak, hogy már zajlanak a fejlesztések, az alapanyag beszerzések, tesztelések, de a legoptimistább feltételezések szerint is csak 2023-ban, de még inkább 2024-ben fogunk találkozni az első hajtogatható iPhone-van a mobiltelefonok kínálatában. 

 

 

Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2023 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés