facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Globálisan is megjelenik a Huawei P50 Pro és a Huawei P50 Pocket
2022. 01. 12.

Január 12-től már nemzetközileg, vagyis bárhol megvásárolhatjuk a tavaly még csak Kínában elérhető, új Huawei P50 szériás telefonok egyes tagjait.

A tavalyi szankciók ellenére is előre tör a gyártó

Mint tudjuk, az elmúlt időszak nem volt könnyű a Huawei számára. A komoly szankciók ellenére a gyártó továbbra is komoly tervekkel rukkol elő, nem hagyja cserben a felhasználóit.

A Huawei P50 és a Huawei P50 Pro mobiltelefonok már tavaly júliusban jelentek meg Kínában, majd decemberben társult hozzájuk a P50 Pocket összecsukható változat is. Ezek a telefonok korábban kizárólag csak Kínában voltak elérhetőek, azonban mától, vagyis január 12-től már nemzetközileg is elérhető lesz a felhasználók számára.

Korábban a Huawei malajziai oldalán osztották meg a hírt, és néhány képet is megmutattak a Twitteren , amivel tudatták, hogy a Huawei P50 Pro és a Huawei P50 Pocket okostelefonokat teszik globálisan megvásárolhatóvá.

Ami biztos, hogy a készülékeket nem a Harmony OS fogja futtatni, mivel az operációs rendszert még okostelefonon nem teszik elérhetővé Kínán kívül. A P50 Pocket összecsukható készüléket az EMUI 12 rendszer fogja futtatni, és bár a P50 Pro készülékről nem tettek említést, valószínű, hogy az EMUI 12 operációs rendszerrel lesz felszerelve.

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0