facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
A Google is tesz érte, hogy megakadályozza az álhírek terjedését
2021. 07. 21.

A Google mindig is fontosnak tartotta, hogy felvegye a harcot az álhíreket terjesztőkkel szemben. Bizonyos, hogy ez egy végeláthatatlan küzdelem, és újabb és újabb eszközöket kell bevetni az álhírek ellen.

Mit tesz most a Google?

Mindennek érdekében eddig is fontos lépéseket tettek, azonban nemrégiben megkezdték a keresési eredmények tényellenőrzését is, hogy a felhasználók megbízható forrásokból tájékozódjanak. Ez egy új funkció, minek révén a Google figyelmeztetést küld, ha nem megbízható helyről informálódunk. Ez akkor a legfontosabb, amikor egy-egy hír hirtelen berobban és végtelen mennyiségű  cikk jelenik meg a témába. Ekkor nem tudhatjuk, és természetesen senki sem garantálhatja, hogy a tájékozódásunk forrása teljesen megbízható, ezért a kereső figyelmeztetést küld, hogy nem tudja garantálni a forrás megbízhatóságát.

Hasonló funkciót lát el a jelenleg is elérhető „about this result” jelölés, azonban az új funkciónak köszönhetően ez még inkább segítene a felhasználóknak, hogy megbízható  hírforrásaik legyenek.

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0