facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Bejelentették az új Windows 11-et
2021. 07. 14.

A Microsoft hivatalosan bejelentette a Windows 11 érkezését. Az új asztali operációs rendszer sok újdonságot, fejlesztést kap, új felhasználói felületet, ablakkezelési funkciókat, emellett pedig az Android-os alkalmazások támogatását is.

Miben lesz új a rendszer?

Az új operációs rendszer legfeltűnőbb változása az új tálca és a Start menü, ami meglehetősen hasonlít a MacOS stílusú tálca kinézetére, megtartva azonban eddigi elemeket is, mint például a jobb oldalon elhelyezett ikonokat.

A felhasználói felület középpontjába az új Start menü kerül egy egészen új felhasználói felülettel. Lekerekített sítlussal teszik feltűnőbbé az ablakokat, az átdolgozott formák sokkal nagyobb hatással vannak a felhasználókra.

A rendszerbe integrált Microsoft Teams alkalmazás által a felhasználó üzenhet vagy videóhívással felhívhatja családját, barátait. A widgetek is megjelennek saját képernyőjükön, amelyek minden alkalmazásról látható, áttekinthető információkat nyújtanak. Ezen kívül javítottak az érintőképernyős eszközök támogatásán is, a Store-ban pedig támogatottá válnak az Android-os alkalmazások, melyek változtatás nélkül futnak az operációs rendszeren.

Ugyan a Microsoft még nem közölte a megjelenés pontos dátumát, azt már tudhatjuk, hogy bárki ingyenesen eléri majd a frissítést, aki a Windows 10-es rendszert használja.

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0