8990 Ft-tól ingyenes szállítás
A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ, A KAMERÁK, CSATLAKOZÓK, GOMBOK HELYÉNEK KIALAKÍTÁSA AZ ADOTT TELEFON TÍPUSHOZ TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK!

Telefontok Forcell Slim Kora - fekete mágnesfüles kihúzós tok (13,5x6,5x1 cm)

CIKKSZÁM: PT5901737176301
Jelenleg nem rendelhető!
Szállítási idő:
Elfogyott
 
Termékleírás

Forcell Slim Kora - fekete mágnesfüles kihúzós tok. A tok belső mérete: 13,5x6,5x1 cm. A Forcell Slim Kora egy elegáns tok, kiváló minőségű eco-bőrrel. A mágneses csat kényelmes használatot biztosít. A tokok belsejében finom velúr anyag van, amely megvédi telefonját a karcolásoktól és a kisebb sérülésektől. A mágneses fül megkönnyíti a használatot és megakadályozza a telefon kicsúszását. A gyártáshoz felhasznált kiváló minőségű anyagok garantálják a hosszú élettartamot. A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ, A KAMERÁK, CSATLAKOZÓK, GOMBOK HELYÉNEK KIALAKÍTÁSA AZ ADOTT TELEFON TÍPUSHOZ TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK!
A megadott méretek a tok belső mértei. Kérjük, hogy a rendelés leadása előtt mindenképpen ellenőrizze a telefonkészüléke méreteit és vesse össze az itt megadott tok méretivel, hogy megfelelő méretű legyen!

Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2023 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés