8990 Ft-tól ingyenes szállítás

TECH-PROTECT QI15W-A33 - MagSafe kompatibilis vezeték nélküli töltő és kitámasztó, fekete

CIKKSZÁM: FD5906302308347
készletinformáció:
Szállítási idő:
készleten
  1-2 munkanap
6 480 Ft
Termékleírás

A Tech-Protect QI15W-A33 egy fejlett töltő, amely nemcsak gyorstöltést, hanem széles körű támogatást is kínál különféle eszközökhöz. A Quick Charge- és a Power Delivery protokollal való kompatibilitásnak köszönhetően ideális megoldás azok számára, akiknek gyors és hatékony módszerre van szükségük eszközeik feltöltéséhez. Átfogó biztonsági védelem: túlfeszültség elleni védelem, a túlmelegedés és az idegen tárgyak észlelése (FOD). A kiváló minőségű anyagokból, köztük ABS-ből és cinkötvözetből készült töltő nem csak a megbízhatóságot, hanem az esztétikus megjelenést is biztosítja. Ezenkívül integrált Type-C (USB-C) töltő- és adatátviteli kábel is a csomag része, amely 480 MB/sec átviteli sebességet ér el. A MagSafe funkció stabil és biztonságos kapcsolatot biztosít a készülékek között, míg az állvány funkcióval akár töltés közben is könnyedén használhatod készülékeidet.
* Az indukciós töltő teljes potenciáljának kihasználásához javasoljuk, hogy 20 W (V*A) vagy nagyobb kimeneti teljesítményű hálózati töltőhöz csatlakoztassa.
**A MagSafe mágneses funkció csak közvetlenül a telefonnal vagy a MagSafe gyűrűvel ellátott mágneses tokkal működik.
FONTOS! A termék megrendelése előtt kérjük mindenképpen ellenőrizze, hogy a készüléke alkalmas-e a vezeték nélküli (Wireless) töltésre (termék használati utasítása, gyártó weboldala)!

Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés