facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Tudd meg, hogy te YouTube-függő vagy-e?!
2020. 08. 17.

Van egy módszer, hogy kiderítsd, mennyire sokat nézel videókat a legnépszerűbb videómegosztón. Mutatjuk!

A YouTube egy rendkívüli felület, annyi mindenre lehet használni, hogy ha az ember nem veszi észre magát, hosszú órákat tud eltölteni a videókkal. Annyi téma, érdekesség, szórakoztató, fejlesztő és oktató anyag van fent, hogy nagyon széles körben nyújt lehetőséget az információk beszerzésére. Minden előnye mellett azonban nem teljesen egészséges, ha átlépjük azt a bizonyos határt.

A YouTube mobilappnak viszont van egy hasznos funkciója, amivel érdemes megismerkednie azoknak, akik némi bűntudatot éreznek a túlzásba vitt videónézés miatt, és kíváncsiak rá, hogy pontosan mennyi is az annyi. Ha kicsit is bizonytalan vagy abban, hogy sok vagy kevés a felület előtt töltött idő, biztosan meg fogsz lepődni.

Egyre több fejlesztő ad ki használati statisztikákat mutató eszközöket a digitális jólét jegyében, és a YouTube androidos alkalmazásában is ellenőrizhető, hogy átlagosan hány órát/percet töltöttünk az appban adott napon, megelőző napon, vagy az elmúlt héten. Sőt, még emlékeztetőt is beállíthatunk arra az esetre, ha szeretnénk, hogy app elküldjön minket aludni. Elsőre furcsán is hangozhat, de jó hatása is lehet.

Így nézd meg, hogy mennyi időt töltesz a YouTube-on!

  • Nyisd meg a Google Play Áruházat, és győződj meg róla, hogy a YouTube legfrissebb verziója található meg az eszközödön!
  • Az esetleges frissítés után nyisd meg a YouTube appot!
  • Bökj rá a profilképedre a jobb felső sarokban!
  • Válasszd ki a Megtekintési idő opciót!
blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0