facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Apple Watch Series 6 - fókuszban az egészség
2020. 08. 11.

Az új modellről nagyjából semmi biztos nem szivárgott ki eddig, viszont a pletykák szerint az Apple még inkább előtérbe helyezi az egészségügyi mutatókat.

Hogy fog kinézni az új Apple Watch?

A 6. generációs Apple Watch megjelenése nagyban fog hasonlítani az előző szériára. Úgy néz ki, hogy formatervezésében nem lesz jelentős változás, az új óra ugyanazt az általános alapegységet követi majd, mint a Series 4 és Series 5 is.

Amire mutatkozik esély, hogy az Apple új színeket és anyagokat kínál majd az Apple Watch Series 6-hoz. 

 

Apple watch serier 6

 

Az Apple Watch Series 6 egészségügyi tulajdonságai

Szakportálok szerint idén Az Apple Watch frissítésének egyik csúcspontja a vér oxigénszintjének mérése lesz.

Micsoda?? A vér oxigénszintje 95% és 100% között egészséges, azonban 80% alatt a szív és az agy károsodásához vezethet. A légzés vagy a szívmegállás kockázata gyakori az alacsony véroxigén telítettség következtében. Ez a szolgáltatás a meglévő pulzusszám-értesítésekhez hasonlóan működne, azaz ha az Apple Watch egy bizonyos küszöbérték alatti véroxigén szintet észlel, értesítést küld a felhasználó számára.

 

Figyeli majd az órád, hogyan alszol

A sokak által várt alváskövetés funkciót végre elhozza nekünk a watchOS 7 idén megjelenő kiadása. Az új Sleep alkalmazás lehetővé teszi az alvás elemzését és olyan, további funkciókat, mint például a „lazításunk” (Wind Down) és az alvási célunk (Sleep Goal) beállítását is.

Az Apple Watch alváskövetése nem korlátozódik az új Apple Watch Series 6-ra, bár a fejlettebb alváskövetési funkciók várhatóan kizárólag csak az idei Apple Watch készülékekre érkezhetnek. Már nem kell olyan sokat várnunk, és hamarosan lehull a lepel az új Apple Watch Series 6-ról.

 

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0