facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Telefonvédelem síeléshez vagy snowboardozáshoz
2022. 12. 15.

Manapság a telefonunkat szinte mindenhova magunkkal visszük, nyaralásra, strandra, túrázni, sportolni, akár síelés és snowboard közben is nálunk van. Az extrém sportok képviselőinek különösen hasznos egy olyan telefontok beszerzése, ami megvédi a készüléket a káros hatásoktól, de mégis könnyen elérhető az. Nézzük meg, milyen tulajdonságokkal kell rendelkezni egy ilyen telefontoknak?

Síelés közben is hasznos ha kéznél van a telefon

 

Síelés közben sokan szeretnek fotózni, videózni, zenét hallgatni, és kiválóan alkalmas az időjárási viszonyok ellenőrzésére, navigációra. Egyértelmű azonban, hogy ilyenkor a telefonok sokkal nagyobb veszélynek vannak kitéve, könnyen megsérülhetnek, beleeshetnek a hóba, ráeshetünk stb. Emiatt érdemes olyan ütés és vízálló tokot választani, amivel biztonságban tudhatjuk a sokszor igen drága eszközünket. 

 

Milyen telefontokot válasszunk?

 

A telefontokok különböző anyagokból készülnek, mint a műanyag, gumi, bőr, poliészter. Általában a műanyag tokok elég olcsón elérhetőek, de nem védenek olyan jól, mint társaik. Sok telefontok képes megvédeni eszközeinket a kisebb ütésektől vagy külső hatásoktól, de síelés vagy snowboard során védeni kell a hó és jég hatásaitól, a nagyobb ütésektől, illetve különleges vízálló tulajdonságokkal kell rendelkeznie. 

 

Fontos, hogy a síeléshez választott telefontokok ne csak védjenek, hanem kényelmesen használhatóak legyenek, vagyis ne akadályozzák a mozgást, könnyen elérhető és használható legyen a telefon. 

 

A telefontok kiválasztásánál tehát legyünk megfelelően körültekintőek. Válasszunk egy könnyen használható tokot, ami por, ütés és vízálló. Ha ezeket az általános szempontokat figyelembe vesszük, akkor a telefontok segítségével biztonságosan és kényelmesen használhatjuk készülékeinket síelés közben.



blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0