facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Telefontok választási tanácsok: Huawei P30 lite
2020. 04. 27.

Számtalan tokot kínálunk erre a népszerű telefonra, most pedig megnézzük, hogy melyiket kinek és milyen célból ajánljuk.

A Huawei minden szériájában készít egy alap modellt, amihez társít egy csúcskategóriás kivitelt Pro néven, és egy szélesebb körben elérhető, nagyon népszerű és remek Lite névre keresztelt változatot. A legnagyobb példányszámban értékesített telefonhoz az alábbi tokokat javasoljuk megrendelni, ha szeretnéd, hogy hosszú ideig megőrizze hibátlan állapotát.

 

Huawei P30 Lite telefontokok

Mint minden telefon esetében, a P30 Lite-nál is az induló és legkedvezőbb árú termék az egyszerű szilikon telefontok. Ennek is vannak különböző változatai az átlátszó tok, színesek és néhány mintás szilikon tok is elérhető. Találsz iskola mintás, virág mintás és menta színű szilikon tokot is.

Ha nagyobb igénybevételnek van kitéve a telefonod, vagy esetleg munkádból adódóan jobb, ha extra biztonságban tudod a készüléket, akkor javasoljuk az ütésálló tokokat. A megerősített ütéselnyelő, de mégis vékony tok rendkívül ellenálló. Plusz megerősítéssel van ellátva azokon a helyeken, ami kritikus lehet egy leesésnél, külső hatásnál, ezért a megszokottól jóval nagyobb fizikai erő hatása ellen is megvédi a mobilt.

 

A mágneses könyvtokok jönnek a sorban. Milyen funkciói vannak?

Ez egy kihajtható tok, melyben kártyákat, pénzt is lehet tárolni. Oldalra kitámasztható, ezzel jelentősen megkönnyítve pl. egy videó megtekintését. Dupla védelmet nyújt, hiszen a telefon hátlapját, oldalait és az előlapot is védi.

Praktikus használata miatt érdemes kiemelni a könyv tokokat is, amelyeknek sajátos jellemzője, hogy az előlapon van egy nyílás, ami lehetővé teszi, hogy anélkül használd a telefonod, hogy ki kellene nyitnod a tokot. Rendszerint látod a kijelzőn az időt, a hívásokat, és fel is tudod venni a telefont, ha valaki keres. Ezzel tovább csökkented a sérülés veszélyét, hiszen ki sem nyitod a tokot egy hívás fogadásához.

A kinyitható tokok esetében a könnyebb kezelhetőséget egy önműködő mágnes is segíti. Így nem tud kinyílni, mindig biztonságot nyújt és stabilan érintkezik.

 

Minden Huawei P30 Lite telefontok esetében elmondható, hogy a gyártók a kialakítás során kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy nagyon pontosan illeszkedjenek a telefonodra, minden gomb könnyen kezelhető maradjon, kényelmes hozzáférést biztosítson a felhasználó számára.



blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0