facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Széthúzható telefonnal állt elő az Oppo
2021. 03. 18.

Az okostelefonok új generációja érkezhet nemsokára- már bemutatták a szétnyitható készülékek prototípusát.

Az Oppo mutatta be először

Az összehajtható okoktelefonok után újabb okostelefon generációra számíthatunk, jönnek a szétcsúsztatható készülékek. Korábban az LG is bejelentette, hogy forradalmi újításokra készül, illetve a TCL is dolgozik ezen a megoldáson, mégis megelőzte őket az Oppo, hiszen ők mutatták be hamarabb a szétcsúsztatható mobilokat.

Hogyan működik?

A telefon egy gomb megnyomásával egy motor segítségével szélesedik ki, és ugyanígy lehet összehúzni is. Így a készülék egy 6,7 colos telefonból egy 7,4 colos tabletté válik, ezzel lehetőségünk nyílik egyetlen készülék által kihasználni mindazt, amit eddig 2 készülékkel tudtunk megtenni.

 

2 hengermotor működteti, melyet leginkább egy vezérműszíjhoz lehetne hasonlítani. Az Oppo elmondása szerint legalább 100 000 alkalommal szét lehet nyitni és összezárni a készüléket anélkül, hogy elromlana, viszont további kérdéseket vet fel az is, hogy vajon meddig bírja a telefon akkumulátora.

Mikor tarthatjuk a kezünkben?

Még nem lehet tudni, hogy mikor dobják piacra a terméket - hiszen tudjuk, hogy a kijelzőbe épített szelfikamera bemutatása után majd egy évet kellett várni, hogy a technológia megvásárolható legyen - az biztos, hogy ez a technológia már kész, és már csak a tökéletesítése folyik. Az is előfordulhat, hogy nem az Oppo termékét tudjuk majd leghamarabb megvásárolni, hiszen ahogy említettük több gyártó is kísérletezik a technológiával.

Arra is várnunk kell még, hogy megtudjuk milyen áron lesznek elérhetőek ezek az eszközök, azt viszont biztosan állíthatjuk, hogy nagy lesz a verseny ezekért a készülékekért is.

 

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0