facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Mindig töltés közelben: powerbank teszt 2019
2019. 08. 22.

Íme 4 fő szempont, amire mindenképp figyelj oda powerbank vásárlásánál.

Te is frusztrált vagy, amikor a mobilod nemsokára lemerül, és nem vagy olyan helyen, hogy tölteni tudd? A powerbank egy roppant praktikus eszköz: közvetlen áramforrás nélkül biztosít lehetőséget arra, hogy bárhol, bármikor fel tudjuk tölteni mobiltelefonunkat, fényképezőképünket, egyéb eszközöket. Egy hordozható akkumulátor, mely elfér a zsebünkben, táskánkban, hátizsákunkban.

A telefonunk tele van olyan alkalmazással melyek hasznosak, megkönnyítik a munkánkat, kommunikálunk rajta. Zenét hallgatunk, videókat nézünk, közösségi oldalakat bújunk, amikor van egy kis szabadidőnk, és akkor is, amikor nincs. Sokat használjuk az okostelefonunkat, több időt van a kezünkben, mint amit egy átlagos nap alatt az akkumulátor kapacitása elbírna. Ezért napközben is töltenünk kell, de nem biztos, hogy mindig olyan helyiségben, olyan körülmények között vagyunk, hogy ezt könnyedén meg tudjuk tenni. Ha ez a probléma rendszeresen fennál, vásárolj egy mobil töltőeszközt, egy powerbankot.

A választás nem könnyű, rengeteg powerbankot találhatunk, melyek különböző tulajdonságokkal rendelkeznek. Webáruházunban is széles a kínálat, ezért az alábbiakban összeszedtünk néhány szempontot, mely alapján meg tudod hozni a legjobb döntést:

  1. KAPACITÁS: egyik legfontosabb „értékmérő”,mértékegysége a mAh (milliAmperóra). A mobil eszköz kapacitásának meg kell haladnia a telefon akkumulátor kapacitását, hogy teljesen fel tudja tölteni azt, de a legideálisabb, ha annak többszöröse ez az érték.

  2. FESZÜLTSÉG: meg kell nézni a kimeneti feszültséget is. 5 V / 5,5 V feszültség ideális az okostelefonok, autós navigációk, kamerák stb. feltöltésére.

  3. KIMENETEK: nézd meg, hogy hány USB csatlakozási lehetőség és egyéb kimenet található a powerbankon. Tudsz-e pl. két telefont egyidőben tölteni az eszközzel?

  4. DESIGN: a legkevésbé fontos szempont a megjelenés legyen, de természetesen tudjuk, hogy ezt is figyelembe kell venni. Olyat vegyél, amit szívesen veszel ki a táskádból mások előtt is.

Így használd a powerbankod!

  • Ne csak az ár alapján válassz terméket!
  • Ügyelj rá, hogy a powerbank ne legyen tartós forróságnak kitéve, ez jelentősen csökkenti élettartamát!
  • Gondoskodj róla előre, hogy fel legyen töltve az eszköz, hogy amikor szükséged lesz rá, ne érjen meglepetés!

Nézz szét a webshopban, válogass a POWERBANKOK között!

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0