facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Dobd fel a legújabb iPhone 11-ed a legmenőbb kiegészítőkkel!
2019. 09. 17.

A múlthéten mutatta be a gyártó a legújabb almás telefonját, mely számos újdonsággal rukkol elő a márka rajongóinak.

A legújabb modellek az iPhone 11, az iPhone 11 Pro és az iPhone 11 Pro max, melyekhez már többféle telefontok és kiegészítő elérhető.

IPhone tokok közül választhatsz átlátszó plexi tokot, ami szorosan simul a telefonkészülék vonalaira és az összes gombra is, így a telefonod nem érződik a tok használatától nehezebbnek, vagy a 0,3 mm vastag szilikon tokot, ami rendkívül vékony, kézbe simuló és divatos. Az iPhone-hoz vásárolható kihajtható tokok több funkciósak, tárolhatod benne a kártyáidat, védik a telefonod elő- és hátlapját egyaránt. A telefonkészüléket a tok belsejében kialakított szilikonperemben helyezzük el, ezáltal a telefon stabilan illeszkedik a tokhoz. A tok összezáródását erő mágnes biztosítja. 

A kijelzővédő fólia az egyik leghasznosabb kiegészítő, amivel megvédheted a mobilod előlapját. Véd a szennyeződések, a karcok ellen, és nagy fokú biztonságot nyújt akkor is, ha elejted a készüléked.

3 különleges termék, amit mindenképp érdemes beszerezned az új iPhone 11-edhez:

 

Ütésálló telefontok – megnézem a webshopban

Ütésálló tok, mely remek védelmet nyújt még extrém helyzetekben is. A megerősített ütéselnyelő, de mégis vékony szilikontok rendkívül ellenálló, de mégis elegáns. A sérülés szempontjából kritikus helyeken plusz megerősítéssel van ellátva, ezáltal védelmet nyújtanak a nagyobb fizikai hatásoktól is. A telefonodhoz tervezve, minden gomb, csatlakozó tökéletesen illik a készülékedhez.

 

Átlátszó hibrid telefontok - megnézem a webshopban

Hibrid telefontok rugalmas szilikon kerettel és plexi hátlappal. Védi a készüléket a karcolásoktól ütésektől. Szilikon anyagának köszönhetően nem csúszik, ezáltal biztosabban tarthatjuk kézben a telefonkészüléket.

 

5D Szuperkemény, fekete keretes üvegfólia - megnézem a webshopban

Magas karcállóságú, 9H keménységű, minőségi edzett-üvegfóliák szuperbiztos védelmet nyújtanak a kijelzőnek. Egységes, letisztult csomagolásban forgalmazzuk, mely tartalmaz az üvegfólián kívül 1 db alkoholos-nedves és 1 db száraz tisztítókendőt.

 

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0