facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Megfizethető okosóra a Xiaomi-tól
2020. 10. 06.

Rendkívül kedvező áron lesz elérhető a gyártó új okosórája, mindössze 99 euróba kerül majd.

Egy olyan termékkel rukkol elő a Xiaomi, melynek több tulajdonsága is figyelemre méltó. Európában 2020. novemberében kerül bemutatásra a legújabb Mi Watch. A gyártó beharangozójávól nem derül ki, hogy milyen operációs rendszer fut rajta, bár ez minden bizonnyal nem is annyira fontos az óra célközönségének.

 


Átlagosnak mondható használat mellett, akár 14 napig is bírja majd egy töltéssel, ennek köszönhetően havonta csak kétszer kell majd töltőre tenni.


Az új modell fogyasztó ára - magyar forintra átszámolva - kb. 38-40 ezer forint lesz, emly igazán kedvezőnek mondható az okosórák körében. A kör alakú AMOLED kijelző 1,39″-es és 434 x 434 pixel felbontású, könnyedén el lehet olvasni tehát az értesítéseket és a legfontosabb tartalmakat.

Xiaomi Mi Watch 2020

Szakma oldalak információ, hogy ez az okosóra a szokásos pulzusmérés mellett a véroxigénszintet is képes detektálni, papíron 117 különféle sportolási tevékenységet követhet, plusz figyelheti a stresszt és az alvást. Az akár 450 nites fényerejének köszönhetően a kijelzője erős napsütésben is jól olvasható marad, a 32 grammos súlyával pedig jó eséllyel senkinek sem fog kellemetlenséget okozni a viselése.

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0