8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Kihagyhatatlan a bluetooth fülhallgató?
2022. 11. 09.

A pár éve berobban vezeték nélküli fülhallgatók egyre népszerűbbek. Az utcán szint már mindenkinél ilyet láthatunk, nem sűrűn fordul elő, hogy a vezetéket látjuk lógni. De miért örvend ilyen népszerűségnek ez a kütyü? Nézzük meg!

Előnyei

A wireless fülhallgatók között a bluetooth-os technológia a legelterjedtebb. 

  • Ezen keresztül szinte alig romlik a hangminőség, és ami óriási előnye, hogy nagyon egyszerű használni, és nem kell naponta többször a zsinórokat bogozni, hogy használni tudjuk végre. Ezzel nem csak az idegrendszerünket kímélhetjük meg, hanem értékes időt is spórolhatunk. 
  • A zsinór nélküliség másik előnye, hogy mivel nincs vezeték, ami megsérülhet, nincs rossz érintkezés, szóval mindkét oldalon tökéletes lesz a hang. 
  • Emellett óriási előnye a hordozhatóság. Ha telefonon hallgatsz zenét, akkor nem kell mindenhová magaddal vinni, csak tedd le valahová a készüléked és járhatsz kelhetsz, a kapcsolat biztosítva lesz hatótávolságon belül. 
  • A bluetooth fülhallgató sportolás közben is sokkal kényelmesebb lesz, nem fogsz beleakadni, nem korlátoz semmiben.

 

Hátrányai

Persze van hátránya is, bár aki már kipróbálta, szerintem semmiképp nem térni vissza a vezetékes formájához. Lássuk mik a hátrányai?

 

  • Először is jóval drágábbak, mint vezetékes társaik, de ha egy jó technológiával felszerelt darabot veszel, és odafigyelsz rá, gondosan használod, akkor évekig jó lehet. 
  • A bluetooth fülhallgató egészen mini akkumulátorral rendelkezik, és bár egész sokáig bírja az üzemideje, mégiscsak lemerül, ami a vezetésekkel nem fordult elő. Töltése egyszerűen működik, a tokját kell feltölteni, és amikor ebbe beletesszük a fülhallgatót, akkor az tölti fel. A másik szempont, hogy használatával az okostelefon is merül, így annak töltésére is jobban kell figyelni. 

 

Ha ezeket is figyelembe veszed vásárláskor és elfogadod akkor nagyon meg fogod szeretni, hiszen egy hihetetlen kényelmes kis kütyüről van szó. 

 

Legyen kényelmes

 

Fontos azonban megjegyeznünk, hogy a vezeték nélkül fülhallgató több formája is létezik, vagyis nem biztos, hogy mindenkinek ugyanolyan kényelmes. És bizony, nagyon megnehezítheti, hogy megszeressük ha fáj tőle a fülünk és alig várjuk, hogy megszabaduljunk tőle. Ezért mindenképp érdemes kipróbálni őket, hogy biztosak lehessünk a választásban. Ha erre nincs lehetőség akkor akkor az interneten rendelt fülhallgatót visszakülheted, vagy a boltba is megpróbálhatod visszavinni, de ezt érdemes előre tisztázni a vásárláskor. 

 

Ha szeretnél te is vásárolni egy Bluetooth fülhallgatót, de nem tudod, hogy melyiket választ, olvasd el következő bejegyzésünket, amiben részletesen megmutatjuk milyen lehetőségek közül választhatsz. Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés