facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Bemutatkozott a Huawei Watch 3
2021. 06. 03.

Négy év után végre újra egy csúcskategóriás okosórát bocsát piacra a Huawei. Két modellt adnak ki, a Huawei Watch 3-at és a Watch 3 Pro-t.

Huawei Watch 3

A Huawei Watch 3 egy 3D forgó koronával felszerelt modell, ami lehetővé teszi a felhasználói felületen történő navigációt. Időjárás álló és ellentétben az érintőképernyős készülékekkel, ez nedves kézzel és kesztyűben is működik. Az óralap 1,43 hüvelykes AMOLED panel, valamivel nagyobb, mint elődei, 326 ppi pixelsűrűséggel.

 

Megerősített üveggel ellátott kijelző, kiváló minőségű acél óratest és kerámiából készült hátlap gondoskodik az óra védelméről. Több óra összeállítás közül is választhatnak a felhasználók - szilikon, bőr, fém és milánói szíjjal felszerelt készülékekből.

 

Mit tud az óra?

 

Az óra plzusszám- és véroxigén érzékelőkkel lett felvértezve, valamint bőr és hőmérséklet szenzorral is gazdagították. Az óra rendelkezik eSIM-mel, ami 4G képes és hívásokat is tud kezelni. Képes bluetooth fülesre zenét lejátszani, videóhívás támogatott és beépített hangszóróval rendelkezik. Ha ez nem lenne elég 2GB RAM-mal és 16GB tárhellyel rendelkezik.

 

A Huawei Watch 3-ra le lehet tölteni a HarmonyOS alkalmazásokat közvetlenül is, ezért olyan felhasználói felületet hoztak létre, amellyel könnyen lehet nagyítani és keresni is. Üzemideje normál módban 3 nap, de van ultra tartós mód is, amivel akár 14 napot is kibírhat töltés nélkül úgy, hogy az edzésmódokról sem kell lemondani.

 

Huawei Watch 3 Pro

 

A Huawei Watch 3 Pro egy klasszikusabb megjelenéssel bíró készülék. Leginkább a felhasznált anyagok, az üzemidő és egy extra funkció különbözteti meg társától.

A Pro órák kijelzőjét zafírüveg védi, az óratest titánból készült és kerámia hátlappal rendelkezik. 4G adatkapcsolattal 5 nap az üzemideje, viszont ultra módban akár 21 napot is bírhat. Ezen kívül kétsávos GPS vevővel rendelkezik, amivel sokkal stabilabban működik egy nagyvárosi környezetben.

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0