facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
AirTag – vigyáz rád, hogy ne hagyj el semmit
2021. 06. 07.

Az AirTag nem más, mint egy érmére hasonlító eszköz, ami segít neked, hogy ne hagyd el fontos dolgaidat.

Hogyan működik

Az AirTag-et a hozzá kapható kiegészítővel elhelyezheted bármire, amivel aztán nyomon tudod követni, hogy hol helyezkedik el. Ilyen kiegészítőket találhatsz nálunk is, itt: https://tokgalaxis.hu/egyeb-kiegeszitok-airtag-pant-kulcstarto

Az eszköz egy biztonságos Bluetooth jelet bocsát ki, amit a Lokátor-hálózat közelében lévő készülékek érzékelnek és megküldik az AirTag elhelyezkedését a Lokátor app segítségével.

Az Apple elmondása szerint ez egy olyan biztonságos rendszer, amiben az adatvédelmet különösen figyelembe vették és az adatátvitel titkosítva történik. Vagyis más Apple felhasználók is segíthetnek megtalálni elveszett tárgyaidat úgy, hogy adataid védve vannak. Az AirTag sosem tárolja a jelenlegi és a korábbi helyadatokat. Ha egy idegen eszköze kerül hozzád, akkor arról is értesítést kapsz és segíthetsz megtalálni azt annak tulajdonosának.

Ha elhagytál valamit akkor a Lokátor-app segítségével meg tudod szólaltatni az Air-Tag-ed, és ha valahol a közelben hagytad akkor csak követned kell a hangjelzést. Ha nem otthon, de valahol a közelben hagytad el, akkor a Precíziós kereséssel látni fogod, hogy merre, és milyen messze van tőled. Abban az esetben ha sokkal távolabb hagytad el, akkor be lehet kapcsolni az „Elveszett mód”-ot és ekkor segíthetnek idegen Apple eszközök a megtalálásában.

Az AirTag elemmel működik, melynek lejáratát kb. egy évre saccolják, és azt bárki ki tudja otthon is cserélni. Tehát nem kell tölteni és folyton figyelni, hogy mikor merül le.

Az AirTag vízálló, árban könnyen elérhető eszköz, ami mindenképp értékes lehet azoknak, akik gyakran hagyják el és keresik dolgaikat.

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0