facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Alig lesz valami az új iPhone-ok dobozában
2020. 08. 24.

Az Apple a korábbiaknál jelentősen kevesebb dolgot fog belepakolni idén bemutatásra kerülő okostelefonjai dobozába.

A napokban tényként jelent meg a hír: az Apple nem fog sem fülest, de még csak töltőt sem adni az iPhone 12-k mellé, hanem azokat az almás rajongóknak külön, plusz pénzért kell majd a készülékekhez megvenniük.

Miért spórol felhasználóin az Apple?

Az 5G-s technológia beépítése az új iPhone-okba jelentősen megnövelte azok gyártási költségeit, amely mellett az Apple csak akkor tudja profitszintjét megőrizni, ha vagy növeli a készülékek árát, vagy más helyen viszont megspórolja azokon. Az almás vállalat a jelek szerint az utóbbi mellett döntött az említett kiegészítők elhagyásával - így valószínű, hogy az iPhone 12-k is a megszokott áron érkezhetnek majd, viszont immár töltő és füles nélküli dobozban.

Még nem tisztázott, hogy a korábbi töltők milyen mértékben lesznek kompatibilisek az új készülékkel, és mennyire lesz szükséges plusz pénzért azért csak vásárolni egy új töltőt is melléjük az Apple-től. Korábban ugyanis olyan hírek szivárogtak ki, amik szerint az iPhone 12-k elődjeiknél gyorsabban lehetnek tölthetők, amihez viszont egy erősebb töltőre is szükségük lesz.

Így könnyen elképzelhető, hogy az iPhone 12-vásárlók jelentős része végül többet költ majd az új almás mobil beszerzésére, mint hagyományosan tette, miután az új töltőt is meg fogja vásárolni mellé. 

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0