8990 Ft-tól ingyenes szállítás
A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ, A KAMERÁK, HANGSZÓRÓ, GOMBOK HELYÉNEK KIALAKÍTÁSA AZ ADOTT TELEFON TÍPUSHOZ TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK!

Samsung Galaxy A52 / A52 5G / A52s 5G üvegfólia- fekete tokbarát Slim 3D üvegfólia

CIKKSZÁM: PT5903396090288
készletinformáció:
Szállítási idő:
készleten
  1-2 munkanap
2 480 Ft
Termékleírás
A Slim 3D üvegfólia a teljes kijelzőt és a hajlított széleket is lefedő vékonyabb alternatíva. Mindössze 0,10 mm-el vékonyabb a normál 3D üvegfóliákhoz képest (0,65 mm). Ez a fólia teljes körű védelmet biztosít a telefon kijelzőjének. A normál üvegfóliák szoktak hiányolni a készülék íves keretéig érkezést, de a 3D üvegfóliák egy plusz lekerekített legszélső peremet kapnak. Ennek eredményeként esztétikus, rés nélküli takarást biztosítanak, tökéletesen illeszkedve a kijelző formájához. A magas karcállóságú, 9H keménységű, minőségi edzett üvegfóliák megbízható védelmet nyújtanak. A termék egységes, letisztult csomagolásban kerül forgalomba, és tartalmaz egy üvegfóliát, valamint egy alkoholos-nedves és egy száraz tisztítókendőt.
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés