8990 Ft-tól ingyenes szállítás
A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ, A KAMERÁK, HANGSZÓRÓ, GOMBOK HELYÉNEK KIALAKÍTÁSA AZ ADOTT TELEFON TÍPUSHOZ TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK!

Üvegfólia Realme GT2 5G - fekete tokbarát Slim 3D üvegfólia

CIKKSZÁM: TF5900495983602
készletinformáció:
Szállítási idő:
készleten
  1-2 munkanap
2 480 Ft
Termékleírás

A Slim 3D üvegfólia a teljes kijelzőt és a hajlított széleket is fedő üvegfólia. A normál 3D üvegfóliáknál (0,65 mm) 0,10 mm-el vékonyabb. A Slim 3D üvegfóliák teljesen takarják és védik a telefon kijelzőjét. Az eddigi normál üvegfóliák nem érnek ki teljesen a készülék íves keretéig, mert sík felületükből adódóan elállnak. Azonban a 3D üvegfóliák egy plusz lekerekített legszélső peremet kaptak. Ezáltal sokkal esztétikusabb, rés nélküli takarást biztosítanak, megfelelően illeszkedve a kijelző formájához. A magas karcállóságú, 9H keménységű, minőségi edzett-üvegfóliák szuperbiztos védelmet nyújtanak. Egységes, letisztult csomagolásban forgalmazzuk, mely tartalmaz az üvegfólián kívül 1db alkoholos-nedves és 1db száraz tisztítókendőt. KARTONDOBOZBA CSOMAGOLVA SZÁLLÍTJUK!!!

Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés