8990 Ft-tól ingyenes szállítás
A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ, A KAMERÁK, CSATLAKOZÓK, GOMBOK HELYÉNEK KIALAKÍTÁSA AZ ADOTT TELEFON TÍPUSHOZ TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK!

Telefontok Samsung Galaxy A53 5G - Grip fekete szilikon tok, kitámasztó ujjgyűrűvel

CIKKSZÁM: PT5903396150555
készletinformáció:
Szállítási idő:
készleten
  1-2 munkanap
2 480 Ft
Termékleírás

Színes, szilikon hátlap tok. Remek kiegészítője az okostelefonnak, ami megvédi azt a karcolásoktól és a sérülésektől. A tok rugalmas szilikonból készül, amely biztosítja a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállást. A tok belseje szintetikus anyaggal van bélelve, amely óvja a készüléket a karcolódástól. Kitámasztható, így kényelmesen az asztalra helyezve tudja például kedvenc filmjeit nézni, stb. A kitámasztó gyűrűs kialakítású, ez körbe forgatható így az ujjára felhúzva biztosabban tarthatja kezében a készüléket. A gyűrű közepén egy fém lap van elhelyezve, amivel mágneses autóstartóhoz is használhatja a tokot. A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ, A KAMERÁK, CSATLAKOZÓK, GOMBOK HELYÉNEK KIALAKÍTÁSA AZ ADOTT TELEFON TÍPUSHOZ TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK!

Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2023 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés