8990 Ft-tól ingyenes szállítás
A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ, A KAMERÁK, CSATLAKOZÓK, GOMBOK HELYÉNEK KIALAKÍTÁSA AZ ADOTT TELEFON TÍPUSHOZ TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK!

Telefontok Forcell Pocket - fekete tépőzáras, kihúzós füles tok (15,5x7,5x1 cm)

CIKKSZÁM: PT5903396039089
készletinformáció:
Szállítási idő:
készleten
  1-2 munkanap
2 580 Ft
Termékleírás

Forcell Pocket - fekete tépőzáras, kihúzós füles tok. A tok belső mérete: 15,5x7,5x1 cm. A Forcell Pocket egy elegáns tok, kiváló minőségű eco-bőrrel. A tépőzáras fül kényelmes használatot biztosít. A tok belsejében finom velúr anyag van, amely megvédi telefonját a karcolásoktól és a kisebb sérülésektől. A tépőzáras fül megkönnyíti a használatot és megakadályozza a telefon kicsúszását. A gyártáshoz felhasznált kiváló minőségű anyagok garantálják a hosszú élettartamot. A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ, A KAMERÁK, CSATLAKOZÓK, GOMBOK HELYÉNEK KIALAKÍTÁSA AZ ADOTT TELEFON TÍPUSHOZ TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK!
A megadott méretek a tok belső mértei. Kérjük, hogy a rendelés leadása előtt mindenképpen ellenőrizze a telefonkészüléke méreteit és vesse össze az itt megadott tok méretivel, hogy megfelelő méretű legyen!

Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés