8990 Ft-tól ingyenes szállítás
A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ, A KAMERÁK, CSATLAKOZÓK, GOMBOK HELYÉNEK KIALAKÍTÁSA AZ ADOTT TELEFON TÍPUSHOZ TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK!

Telefontok: Crystal Diamond - univerzális - tokba helyezhető nyakba akasztó - átlátszó / pink gyöngy

CIKKSZÁM: PT5903396157530
készletinformáció:
Szállítási idő:
készleten
  1-2 munkanap
2 480 Ft
Termékleírás

A CRYSTAL DIAMOND tökéletes segítőtárs a mindennapi tevékenységekhez. Az átlátszó műanyag gyöngyökből készült zsinór mérete 74 cm (hurokban 37 cm), és elég tartós ahhoz, hogy sok évig kitartson. Ezen túlmenően ez a hosszúság lehetővé teszi a szabad viselését a nyakában, így kényelmesen hozzáférhet a telefonhoz vagy más eszközhöz, amelyet kéznél szeretne tartani. A zsinór minden olyan telefonhoz illeszkedik, amelynek töltőnyílása a készülék alján, annak közepén található. A zsinór használatához telefontok szükséges.
Használat: A lapot a tok és a telefon közé helyezzük. A lapka hosszított végét a tok, töltőnek kialakított nyílásán keresztül kell kihúzni. Majd a telefont visszahelyezni a tokba. A zsinór a karabinerrel csatlakoztatható.

Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés