8990 Ft-tól ingyenes szállítás

Telefon töltő: Tactical Base Plug Wireless - fekete vezeték nélküli (Wireless) töltő 2A + fekete USB/Type-C kábel, 1m

CIKKSZÁM: BA8596311185960
készletinformáció:
Szállítási idő:
készleten
  1-2 munkanap
7 280 Ft
Termékleírás

Tactical Base Plug Wireless - fekete vezeték nélküli (Wireless) töltő 2A + fekete USB/Type-C kábel, 1m. A 15 W-os teljesítmény valóban elegendő a mai gyorstöltési technológia használatához. A 8 mm-es maximális töltési távolságnak köszönhetően a telefont a tokban hagyhatod és abban töltheted. A Tactical Base Plug Wireless a vezeték nélküli fejhallgató házát is tölti. A LED-es fényjelzésnek köszönhetően mindig áttekintése lesz arról, hogy mi történik. Zöld tölt, kék már feltöltött, villog valami történik. Használja a nem kívánt tárgyak észlelő rendszerét is, amikor a töltő kikapcsol és leállítja az áramátvitelt. A gyártás során nagyon tartós és nem gyúlékony anyagokat használtunk, STANDARD UL94-et alkalmaztunk és mindent négy fokozatú védelemmel láttunk el: túltöltés, túlmelegedés, túlterhelés és rövidzárlat. Mi a Tactical-nál szeretjük a természetet. Minden termékünket újrahasznosított papírból készült ECO dobozokba csomagoljuk, hogy a lehető legkisebb mértékben terheljék a környezetet. Gondolkozz taktikusan! Type-C (USB-C) bemenet: DC 12V/2A, 9V/2A, 5V/2A. Vezeték nélküli kimenet: DC 12V /1, 5A, 9V/2A. Maximális teljesítmény: 15W. Gyors töltés: Igen. 
FONTOS! A termék megrendelése előtt kérjük mindenképpen ellenőrizze, hogy a készüléke alkalmas-e a vezeték nélküli (Wireless) töltésre (termék használati utasítása, gyártó weboldala)!

Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés