facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Újra lesz AirPower vezeték nélküli töltőpad
2020. 06. 29.

A korábban megbukott terméket újra piacra dobhatja az almás cég, erről egy kiszivárgott fotó árulkodik.

Egyszer már nekifutott az Apple az AirPower vezeték nélküli töltőpad fejlesztésének. Azonban akadt egy probléma, amit nem tudtak megoldani, mégpedig a töltés közbeni túlmelegedést, így kompletten félretették a projektet, parkolópályára került. Azonban nemrég kiszivárgott egy kép - és a pletykák is arról árulkodnak-, hogy nem végleg mondott le a termékről az amerikai gyártó. Jon Prosser olyan képeket mutatott, amelyeken az Apple töltőpadja látható. 

Az új termék, vagy inkább egyelőre csak prototípus már Apple Watch órákat is tud majd tölteni. Ami viszont ennél is nagyobb újdonság, hogy a kép szerint a kábel az AirPower töltőpadhoz nem Lightning porton keresztül csatlakozik. Egyes források szerint USB-C-n, és arról is vannak szó-beszédek, hogy igazából az iPhone 12 szérián használja utoljára a Lightning portot az Apple. 

 

Apple airpower 2020

 

Azt egyelőre senki sem tudja, hogy ha mégis megjelenik az AirPower, akkor erre mikor kerül sor. A projekt leállítását még 2019 márciusban erősítette meg az Apple, amikor elmondta, nem sikerült eleget tenni a magas minőségi elvárásoknak. Azt szerették volna ugyanis, ha a pad egyszerre három eszközt tölt, köztük egy Apple okosórát. Meglátjuk, mire mennek a legújabb fejlesztéssel.

 

 

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0