facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Tökéletes középkategóriás okostelefon
2020. 01. 14.

A könnyen elérhető árkategóriába sorolható a Xiaomi Redmi 8, mely szinte minden területet megvizsgálva is elviszi a legmagasabb értékelést.

Az elmúlt év végén egy igazán nagyszerű okostelefon került a piacra. A készülék elhagyta a legtöbb korlátozó tényezőt, már van belőle 4 GB/64 GB-os verzió, meggyőző a kijelzője, kapott gyorstöltést és kifejezetten sokáig bírja egy töltéssel.

 

Új külső, ami nagyon trendi

A Redmi széria eddig is az elérhető és jó okostelefon kategóriát képviselte, de a kinézetére eddig nem nagyon fordított figyelmet a Xiaomi. A gyártónak volt egy olyan korszaka, amikor mindent egy fehér dobozba raktak. Felismerték, hogy ettől több kell, főleg, ha Európában is sikereket szeretnéenk elérni. Igenis, fontos a design.

Ebbe a kategóriába még mindig nem jutott el a Full HD kijelző, így csak 720*1520 pixel kapott helyet. A kép szép, jók a színek, de az automatikus fényerőszabályozás lassú, így néha kézzel kell rásegíteni a folyamatra. Talán ez az egyetlen gyenge pontja a készülkének, a kamera. Bizonyos játékokat futtat, de ne gondoljunk erre a készülékre úgy, mint egy gamer mobilra.

A legújabb Xiaomi a méretein túl egyébként egy kellemes készülék. Összeszerelési minősége kiváló, nem recseg a kézbevételkor, feszesek az oldalsó gombok és a csatlakozók egyaránt. A hátlap alaposan gyűjti az ujjlenyomatokat, de alapvetően szép lett, elöl pedig az aránylag vaskos alsó kávát ügyesen elkendőzi a Redmi felirat.

Mi a legjobb a Xiaomi Redmi 8-ban?

Az, hogy nincsenek bosszantó belassulások, a MIUI 10 és az Android 9 gyors, ráadásul folyamatosan jönnek rá a frissítések, egyértelműen látszik, hogy van háttértámogatás a készülék mögött. Túl sok újdonságra azért nem kell számítani, a szokásos rendszer funkciói bújnak meg a menük között.

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0