facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Tippek a telefon és tablet akkumulátor élettartamának meghosszabbításához
2023. 07. 18.

Az okostelefonok és táblagépek életünk nélkülözhetetlen eszközeivé váltak. Azonban a készülékek számos funkciójának használata és a folyamatos képernyőidő miatt az akkumulátor gyorsan lemerülhet.

Az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása nem lehetetlen feladat. Ebben a blogbejegyzésben praktikus tippeket osztunk meg, hogy hogyan tarthatod a telefonod és tebleted akkumulátorát tovább életben.

Csökkentsd a fényerőt és az időzítőt: Csökkentsd a készülék fényerejét, amikor nem szükséges, ezáltal az akkumulátor kevesebbet fog fogyasztani.

Kapcsold ki a nem használt szolgáltatásokat: Ha nem használod éppen a Wi-Fi-t, Bluetooth-ot, helymeghatározást vagy mobiladatokat, kapcsold ki őket. Ezek az összekapcsolódó szolgáltatások jelentősen terhelik az akkumulátort.

Zárd be háttéralkalmazásokat: Győződj meg arról, hogy rendszeresen bezárod a háttérben futó alkalmazásokat, mert azok továbbra is energiafogyasztást generálnak.

Használj energiatakarékos módokat: Több telefon és tablet rendelkezik energiatakarékos üzemmóddal, ami csökkenti a teljesítményt, de jelentősen meghosszabbíthatja az akkumulátor élettartamát.

Ne hagyd lemerülni az akkumulátort teljesen: A legtöbb telefon és tablet akkumulátora lítium-ion típusú, és az ideális a töltésnél 20-80%-os töltöttségi állapot között tartani.

Frissítsd a szoftvereket: Rendszeresen frissítsd a készülék szoftverét, mivel a frissítések gyakran optimalizálják az akkumulátorhasználatot.

Kerüld a túlzott hőhatást: Az extrém hőmérsékleti hatások károsíthatják az akkumulátort. Próbáld meg elkerülni a készülék hosszantartó hűtést vagy túlzott napsütést.

Használj vezeték nélküli töltést támogató tokot: A vezeték nélküli töltés nagyszerű módja annak, hogy praktikusan és egyszerűen tudd tölteni készüléked. Néhány telefontok kialakítása lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést anélkül, hogy levennéd a tokot a készülékről. 

Az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása és a vezeték nélküli töltést támogató tokok használata segít, hogy készülékeid mindig készen álljanak a munkára és szórakozásra. Így nem kell aggódnod az akkumulátor lemerülése miatt, és nyugodtan élvezheted az okostelefon és táblagép nyújtotta előnyöket a mindennapi életedben. 

Ha még nincs ilyen tokod, ne késlekedj, nézz szét a Tokgalaxis webáruházában és válassz egy neked megfelelő tokot. Ha más kiegészítőre is szükséged van, válogass széles választékunkból!



blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0