facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Nagyon hasznos funkciókkal bővült a Messenger
2024. 02. 20.

A Meta bejelentette, hogy a Messenger felhasználói mostantól létrehozhatnak megosztott albumokat, küldhetnek nagy felbontású fényképeket, valamint megoszthatnak nagyobb, akár 100 MB méretű fájlokat.

Korábban a felhasználók csak egy adott beszélgetésben megosztott fényképek listáját láthatták, de azokat nem lehetett csoportosítani vagy rendezni. Most viszont fotós és videós albumokat hozhatnak létre a csoportos csevegésben. Ehhez egyszerűen csak ki kell választaniuk a képeket, majd rá kell koppintaniuk az album létrehozása opcióra. Ha egy fotót szeretnének hozzáadni a már meglévő albumhoz, csak a "Hozzáadás az albumhoz" lehetőséget kell választaniuk.

A csevegésben mindenki megtekinthet, hozzáadhat, törölhet és letölthet képeket vagy videókat az albumból, a mappa kereséséhez pedig a "Média" fület kell lekoppintani. Az újítás nagy örömet okozhat sokaknak, mivel a Meta más üzenetküldő szolgáltatásaiban, mint például a WhatsApp és az Instagram, nem lehet albumokat létrehozni privát üzenetek részeként.

 


További jó hír, hogy a Messenger mostantól HD-fotók továbbítását is lehetővé teszi, és a maximális fájlméretet is megnövelték.


 

Érdemes kiemelni, hogy ezek a funkciók nemcsak fotók és videók küldésekor hasznosak, mivel a Messengerben már lehet Word, PDF, Excel és zip fájlokat is továbbítani. Végül, de nem utolsósorban, már QR-kód alapján is lehet felhasználókat keresni az appban. Az új funkciók minden Messenger felhasználó számára elérhetővé váltak mobilon.

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0