facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Megújult a Gmail logója
2020. 10. 07.

A Google levelezője új formát és színeket használ emblémájában.

A Google 16 évig használta a korábbi verziót, a boríték alakú logóját. Az új megjelenésű alakzat egyszerre jelképez egy M betűt és a borítékot, de a színvilág is alapjaiban megváltozott. Eddig egy szimpla piros-fehér kombináció volt forgalomban, most pedig a tech óriásvállalat által máshol is használt, jellegzetes kék, piros sárga és zöld színeket kapta, ami vizuálisan is közelebb hozza a Google Térképhez, Fotókhoz és a Chrome böngészőhöz.

A Fast Company szerint a tervezési folyamat során a cég tervezői mérlegelték, hogy elhagyják az M-formát, vagy a piros szín használatát, de egyik felvetés sem szerepelt jól a felhasználói teszteken. Mivel a borítékforma kevésbé tűnt a Gmail dizájnélményén fontos elemének, ezért végül attól váltak meg, és az M formával, valamint a hagyományos Google színekkel kísérleteztek. - írja a cég hivatalos tájékoztatója.

Új gmail logó

A keresőcég frissített továbbá a Naptár, a Dokumentumok, a Meet és a Táblázatok logóin is, hogy azok is jobban összhangban legyenek az új Gmaillel. Nézze meg az alábbi, látványos videót a változásokról!

 

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0