facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Készítsd fel a telefonod: itt a nyár! Kertiparty, nyaralás, fesztiválok
2019. 07. 16.

Szeretnéd biztonságban tudni a telefonod a buliban vagy egy menő tengerparti beach-en? Akkor szerezd be a legmenőbb cuccokat!

 

 

 

Trendi telefontokok nyárra – tűnj ki a tömegből!

Légy merész és válassz színes, mintás telefontokokat! Dobd fel a hangulatod, szerezz be egy új tokot, amitől jó kedvre derülsz, ami laza, fiatalos és nagyon trendi. Te is állandóan keresed a telefonod? Egy igazán egyedi vagy feltűnő színű telefontok segítségével könnyedén megtalálhatod. Legújabb termékeink között biztosan megtalálod a számodra leginkább megfelelő tokot, kiegészítőt!

 

Készítsd fel a telefonod is a szabadtéri szórakozásra!

Itt a pezsgés, vidámság évszaka, amikor végre lazítunk kicsit, esténként kerti sütögetésbe kezdünk, hétvégén strandra, szabadtéri bulikba vagy fesztiválokra járunk. Zsebünkben vagy táskánkban pedig ott lapulnak az értékes okostelefonok, melyeket rendszeresen előveszünk, használunk. Fokozott terhelésnek és számos veszélynek vannak kitéve készülékeink, ezért érdemes megóvnunk egy biztonságot nyújtó telefontokkal és a karcoktól, szennyeződésektől védő üvegfóliával. Webáruházunkban minden telefontípushoz találsz termékeket, melyek pontosan illeszkednek és a megfelelő védelmet biztosítják.

 

Túlélő-kellékek a legizgalmasabb nyaralásra is!

Az irodától, otthonunktól való távollét során számos kiegészítőre szükségünk lehet:

  • kábelek, töltők, powerbankok, hogy bármikor, bárhonnan tudd tölteni a telefonod
  • autós tartók, headsetek, hogy utazás közben is biztonságosan tudj telefonálni, útvonaltervezőt használni
  • blutooth hangszórók, amikkel fel tudod dobni a szabadtéri programokat, szalonnasütéseket

popsocket tokgalaxis.hu

A tuti választás: Rendelj egy menő popsocketet a telefonodhoz!

Mire tudod használni? A telefont biztosabban tudod vele tartani. Nem csak egyszerűbb kezelést és kiegészítő védelmet nyújt esések esetén, de gyorsabb billentyűzést, képek és videók készítését is megkönnyíti. Továbbá a fülhallgatót a popsocket köré tekerheted, és így megszabadulsz a kábelok csomósodásától. Kompatibilis minden telefonnal és táblagéppel, megakadályozza a nehezen markolható készülékek esését. Nézd meg a kínálatunkat!

 

 

 

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0