facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Így használd az AirPods-od!
2020. 02. 27.

Megszoktuk már, hogy az Apple termékek egyszerűek, praktikusak és könnyen kezelhetők. Nincs ez másként az AirPods esetében sem, mely egészen új lehetőséget nyitott a maga területén.

 

 

Kezdjük az elején: mi az AirPods?

A legegyszerűbben megfogalmazva egy vezeték nélküli fülhallgató Apple termékekhez. Legyen szó bármilyen Apple termékről, egy egyszerű beállítás után – amely mindössze egyetlen mozdulat után - automatikusan csatlakozik hozzá, így használhatod iPhone-hoz, iPad-hez, Mac-hez, sőt, akár Watch-hoz is. 2016-os bemutatkozása óta már a második generáció is elérhető, mely inkább funkcióiban mintsem külsőleg mutat újdonságot elődjéhez képest.

 

Miben rejlik nagyszerűsége?

Ugye veled is előfordult már, hogy percekig próbáltad megfejteni az összegubancolódott fülhallgatód zsinórjának nyitját? Elég bosszantó ezzel bajlódni, ráadásul ezek a vezetékek előbb-utóbb valahol megszakadnak, romlik a hangzás, nem tudod teljesen jól használni.

 

Kitűnő hangzás

Nem csak arról van szó, hogy te remek minőségű hangot kapsz a füledbe, amikor zenét hallgatsz, videót vagy filmet nézel, hanem telefonálás közben a beszélgető partnered is tökéletesen tisztán kapja meg a készüléken keresztül a te mondandódat is, a készülék a háttérzajokat is kiszűri.

Rendkívül praktikus

A töltőtoknak köszönhetően több mint egy teljes napon keresztül a rendelkezésedre állnak a pod-ok, így akár egy hosszabb utazáshoz is kiváló társ. Tárolásához tökéletesen elegendő egy szilikon AirPods tok, ami megvédi minden szennyeződéstől, és könnyen kezelhetővé válik.

Remek üzemidő

A titok a gyorstöltőként működő tokban rejlik, amelynek segítségével akár többször is feltudod tölteni podjaid. Az aktív használati idő mellett, a tokban tárolva újra erőre kap a készülék.

 

AirPods használata a mindennapokban

 

  • Üzembe helyezése: az Apple termékektől megszokottan roppant egyszerű: iPhone-od közelében nyisd ki az AirPods töltő tokját, és kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat. A telefonod automatikusan elvégzi a szükséges beállításokat
  • Különböző eszközökkel való csatlakoztatáshoz nem kell mást tenned, mint Apple ID-d használatával élvezni az automatikus kapcsolódást
  • Mint minden használati eszköz, ez is koszolódik, lesznek rajta szennyeződések. Célszerű valamilyen finom anyagú kendővel tisztán tartani, természetesen a nedvességgel kombinált megoldásokat hanyagoljuk.
  • Ha elveszett az AirPods-od, és sehol sem találod, akkor sem kell aggódnod: használd a Find My iPhone alkalmazást, ezzel új korszakot nyitsz a keresgélésben.

 

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0