facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Hajlított kijelzős Motorola? November közepén érkezik
2019. 10. 25.

Egy ideje hallani róla, hogy a Motorola is követi a trendet, és kijön rajongói számára egy összecsukható kijelzős okostelefonnal: Motorola Razr 2019 néven.

Úgy tűnik, hogy végül a telefont november 13-án mutatják be. A Motorola meghívókat küldött ki a média számára egy november 13-i eseményre, amelyet Los Angeles belvárosában tartanak. A Lenovo leányvállalata által küldött meghívás tartalmaz egy GIF-et, amely bemegmutatja a régi RAZR készüléket.

A Motorola még nem sokat tárt fel a hajtható RAZR-ről, de a kiszivárgott információk alapján van pár elképzelés, hogy a telefon hogyan fog kinézni. A RAZR 2019 két kijelzővel fog érkezni és azt állítják, hogy egy Snapdragon 710 lapkakészlet kap majd helyet a motorháztető alatt. 4 GB/64 GB és 6 GB/128 GB memória-konfigurációkban lesz majd elérhető, valamint az új Motorola zászlóshajó egy 2730 mAh-es akkumulátort fog tartalmaz.

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0