facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Folyamatosan fejlesztik és tesztelik az Android 12-t
2021. 06. 29.

Az elmúlt évek legnagyobb dizájnváltozásán megy át az Android. Folyamatosan fejlesztik és tesztelik az Android 12-t, amiről már most nagyon sok információt tudhatunk. Június elején már a béta verzió is megjelent, amit le is lehetett tölteni a támogatott Pixel készülékekre tesztelés céljából. Ezután még 2 béta verzió várható, ami után megérkezhet az Android 12 végleges változata és augusztus, szeptember környékén eljuthat a felhasználókhoz.

Mit várhatunk?

 

Az új, továbbfejlesztett operációs rendszer célja nem más, mint a jobb teljesítmény, valamint magasabb fokú adatvédelem és biztonság. Jobb élményt biztosítanak a telefonon, tableten, tévéken is a jobb videó és képminőség által.

Azon kívül, hogy jelentős sebességnövekedés érezhető a használata közben, fontos, hogy olyan adatvédelmi irányítópulttal látták el, aminek segítségével a felhasználók jobban átláthatják, hogy az alkalmazásaik által milyen elérhető adatokat osztanak meg, mint például hely, kamera, mikrofon.

Mivel az Android 12 teljesen új színeket és formákat kap, mindenki személyre szabhatja, egyedivé teheti eszközét, nem beszélve az újratervezett widgetek használhatóságáról, jobb átláthatóságáról. Fontos azt is megjegyezni, hogy új gyorskapcsolókat is kap a rendszer, ami nem csak azt jelenti, hogy hatalmas gombokkal látják el a könnyebb használhatóság érdekében, hanem egy Internet Panel részt is kap, ahol egyszerűen lehet kezelni az internetes és WiFi-s beállításokat.

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0