facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Extra védelem a mobilodnak: ütésálló telefontokok
2020. 05. 21.

Vannak olyan szakmák vagy hobbik, amik során az okostelefonunk az átlagostól sokkal nagyobb veszélynek van kitéve.

Ha meg akarod védeni a telefonod, számos lehetőséged van rá, hiszen különböző kialakítású és színű tokok állnak rendelkezésedre, kiegészítheted a védelmet egy kijelzővédő fóliával. 

Van egy ettől magasabb szintű megoldás is, amikor ütésálló telefontokkal kell felszerelned a készüléked.

 

Kinek ajánljuk az ütésálló telefontokot?

Mobiltelefont nem csak otthon a kanapén vagy egy kényelmes irodában használunk, hanem akkor is nálunk van, ha sportolunk, fizikai munkát végzünk. Vannak tipikus szakmák, szakemberek, akiknek kifejezetten ajánlott extra védelemmel készülni. Az igazán nagy kockázat nyilván nem akkor jelentkezik, amikor a zsebben van a telefon, hanem amikor egy kényelmetlen helyzetben, extrém helyen elő kell venni azt. Legyen szó egy autószerelő műhelyről, egy háztetőről, vagy egy építési területről. 

Ha ezeken a helyeken kicsúszik a kezünkből a mobil, akkor bizony nem olyan hatások érik, mintha a nappaliban a puha szőnyegen landolna. A padló, a szerszámok vagy a magasság mind sokkal magasabb kockázatot jelentenek.

 

Mitől különlegesek az ütésálló mobiltokok?

Ahogyan arról már fentebb is írtunk, az átlagostól sokkal nagyobb külső hatástól is eredményesen védik meg a telefonunkat. Attól egy sima szilikon tok is megvédi a mobilunkat, amikor kicsúszik az autóban ülve a kezünkből a lábtartó részhez. Azonban amikor egy szakmunkát végző mester több méteres magasságból a földre ejti, vagy egy keményebb tárgyra, akkor nagyon csúnya sérülésekkel kell számolni.

Felmerülhetne a kérdés, hogy miért van nálunk olyankor a telefon, amikor nagyobb külső behatásoknak van kitéve. Összeszedtünk néhány olyan élethelyzetet, ami indokolja ezt.

Azok a szakemberek, akik napi 8-10 órát is műhelyben vagy munkaterületen töltenek, ők is használják rendszeresen a mobiljukat. Dolgoznak vele, üzleteket kötnek, egyeztetnek, vagy éppen fényképeket készítenek az elkészült referencia munkájukról. Azok, akik idejük jelentős részét a természetben vagy építkezéseken töltik például, nekik egy valódi kincs lehet egy ütésálló telefontok.

Egy másik nagy bázis, akik élvezhetik egy ilyen tok előnyét, azok pedig a sportolók, főleg az extrém sportolók. Ebbe a körbe - bizonyos szempontokat megvizsgálva - azok is beletartoznak, akik évente néhány napot vagy hetet töltenek síeléssel vagy téli sportok űzésével. A túrázók, extrém sportolók ugyanúgy különleges hatásoknak vannak kitéve, mely során elengedhetetlen egy ütés- és vízálló telefontok.

Az ütésálló telefontokok megerősített védelemet biztosítanak, és a legtöbbjük éppen azokon a helyeken van extra védelemmel ellátva, ahol a leginkább sérülékeny a készülékünk. A telefon kijelzője, a sarkok, a mobil szélei. Ezek azok a kritikus helyek, ami mind a későbbi használhatóság mind a megjelenés szempontjából kiemelt pontok. 

 

Attól még, hogy hasznos egy ütésálló mobiltok, legyen szép is

Ezeket a tokokat azért nem úgy kell elképzelni, hogy robosztusak és csak a védelem az egyetlen funkciójuk, ezért a megjelenésre nem is fordítanak figyelmet a gyártók. Itt is megjelennek a különböző színek, egyedi kialakítások, éppen azért, hogy minél szélesebb körben tudják kiszolgálni a vásárlókat.

Az ütésálló telefontok által nyújtott biztonsággal azonban nem kell lemondanunk a kényelmes kezelhetőségről. Attól, hogy erősebb és vastagabb anyagokat használnak a kialakításhoz, a gombok kezelhetősége nem lesz nehezebb. Úgy tervezik és gyártják ezeket a tokokat, hogy minden, a telefon által nyújtott funkciója könnyen kezelhető maradjon, ne legyen nehéz használni egyetlen gombot sem.



blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0