facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Elindult a Google készülékkeresője
2024. 03. 21.

A Google bejelentette legújabb funkcióját

A funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen megtalálják az általuk keresett készüléket. Az új készülékkereső funkció egy újabb lépést jelent a Google folyamatos fejlődésében és az emberek életének még könnyebbé tételében.

Az új funkció bevezetése azt jelenti, hogy ha valaki elveszíti telefonját, tablettjét vagy más Google-fiókkal összefüggő készülékét, könnyen megtalálhatja azt. Ehhez csupán annyit kell tennie, hogy beírja a Google keresőbe, hogy "Hol a telefonom?" vagy "Hol a tablet?" és a Google segítő képernyője segít megtalálni az elveszett készüléket.

Ez a funkció különösen hasznos lehet olyan emberek számára, akik gyakran elfelejtik, hogy hova tették le a telefonjukat vagy a tabletjüket. A Google készülékkeresője lehetővé teszi, hogy percek alatt megtalálják az elveszett vagy elhagyott készülékeiket anélkül, hogy idegeskedniük kellene.

 


Az új funkció része a Google által kínált számos más lehetőségnek, amelyek mind azt célozzák, hogy megkönnyítsék az emberek mindennapi életét. A Google folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, hogy még kényelmesebbé tegye a felhasználók számára a digitális eszközök használatát.


 

Az új készülékkereső funkció elérhető minden olyan eszközön, amelyhez a felhasználó hozzáfér a Google-fiókjával. Ez a funkció egyértelműen megkönnyíti azoknak az embereknek az életét, akik gyakran elveszítik készülékeiket vagy elhagyják azokat valahol. A Google készülékkeresője egy újabb lépés abban az irányban, hogy a technológia még inkább segítségére legyen az embereknek a mindennapi életben.

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0