facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Az iPhone 15 generáció - az Apple új csúcskészülékei
2023. 10. 13.

Az iPhone sorozat mindig is a technológiai innováció és a dizájn eleganciájának csúcsát képviselte. Az iPhone 15 sorozat pedig ebben a hagyományban folytatja, hozva magával néhány lenyűgöző fejlesztést és újítást.

 iPhone 15 és 15 Plus

A dizájn terén az iPhone 15 és 15 Plus megtartja a korábbi generációk stílusát, ám az alumínium keret finomabb élekkel rendelkezik, ami jobb fogást és kényelmet nyújt a felhasználóknak. A kijelző továbbra is 6,1 és 6,7 hüvelykes méretben érhető el, de a kijelzők minősége javult, és akár 2000 nites fehér fényerőt is kibocsátanak erős napsütés esetén. A Dynamic Island interaktív felület is megjelent a készülékeken, amely egy új dimenziót ad a felhasználói élményhez.

A kamera terén is komoly fejlesztéseket kaptak az új iPhone modellek. A 12 megapixeles szenzort 48 megapixeles váltotta, lehetővé téve a még nagyobb felbontású fotók készítését. Az éjszakai fényképezés minősége szintén javult, és egy új portréfotó-élményt is kapott, amely automatikusan felismeri a kép központi alanyát és a bokeh effektus akár utólag is alkalmazható. A 48 megapixeles szenzornak köszönhetően az alapmodellekben most először elérhetővé vált az optikai minőségű kétszeres zoomolási lehetőség.

Az iPhone 15 az A16 Bionic chippel van ellátva, amely mintegy 20 százalékos teljesítmény-növekedést hoz a 14-es generációhoz képest. A készülékeken most már USB-C csatlakozó található.

iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max

Az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max prémium titán vázas kialakítást kaptak, így lettek könnyebbek és strapabíróbbak, mint valaha. A készülékek A17 Pro chippel vannak ellátva, amely csúcsteljesítményt biztosít a felhasználók számára, és olyan játékok futtatására is képesek, mint a Resident Evil Village, a Resident Evil 4 Remake és az Assassin's Creed Mirage.

 

A kamerarendszer ötszörös zoomolási lehetőséget kínál és új szintre emelik a fotózás és videózás élményét, a periszkópos telefotó-kamera pedig még több kreatív lehetőséget nyújt. Az iPhone 15 Pro és 15 Pro Max némító gombja immár programozható gomb lett, így különböző gyors funkciókat is elérhetünk velük. 

Az Apple a legkisebb részletekig figyel az innovációra, a teljesítményre és a dizájnra, hogy a felhasználók mindig elégedettek legyenek. Az iPhone 15 generáció magas szintű teljesítményt és lenyűgöző kameraélményt kínál, miközben megtartja az Apple dizájn és minőség iránti elkötelezettségét.

Ha már te is beszerezted a 15-ös generáció egyikét, vagy most tervezed megvenni, ne feledkezz meg azok védelméről sem! Rendelj a Tokgalaxis webshopjából egy kiváló minőségű tokot és üvegfóliát, így nem kell félned, hogy egy esés vagy ütődés során megsérül csúcstechnológiás készüléked. 



blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0