facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Az illatos mobiltok
2018. 07. 26.

Mobilunk állandóan velünk van, a legtöbb dolgot már erről végezzük, egyre elterjedtebb a mobilfizetés. De ha már mindig kéznél van, miért ne legyen benne kedvenc parfümünk is?

A Scuderia Ferrari Red és Black rajongói – akik éppenséggel iPhone 6-ost vagy 6s-t használnak – örülni fognak ennek az újításnak. A Ferrari egy speciális tokot fejlesztett ki, ami 25ml parfümöt tartalmaz. A tok meglepően ergonomikus, jól kézre áll, a matt fekete és a vad piros pedig jól emlékeztet az olasz sportkocsira. A A tok tetején található a fúvóka, ami követi a tok íveit, így nem lóg ki. A tok alapvetően 25ml parfümmel feltöltve érkezik, s kapunk hozzá egy 25ml-es utántöltőt. A tok nem csak ütésálló, hanem speciális védelme garantálja, hogy bármilyen leejtés, törés, stb. esetén sem kerül parfüm a telefonra vagy a telefonba. A koncepció igen friss, akár csak a benne levő parfüm, így az árról még nem informálta az érdeklődőket a Ferrari.

forrás:lauren.blog.hu

írta:2016. július 15. lauren_blogger

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0