8990 Ft-tól ingyenes szállítás

Hálózati töltő: Tactical Microgrid GaN - USB / Type-C (USB-C) porttal, univerzális hálózati gyorstöltő, fekete/sárga 45W

CIKKSZÁM: BA8596311228391
készletinformáció:
Szállítási idő:
készleten
  1-2 munkanap
12 980 Ft
Termékleírás

Tactical Microgrid GaN - USB / Type-C (USB-C) porttal, univerzális hálózati gyorstöltő, fekete/sárga 45W. allium-nitrid, GaN technológia amely nagy teljesítményt biztosít. A többi töltőhöz képest előnye a nagyobb hatásfok, a kisebb méret és a hosszabb élettartam. A 45 W-os töltő összteljesítménye garantálja, hogy feltöltheti MacBook Air, iPad vagy más laptopjait és táblagépeit, amelyek támogatják ezt a töltést.
A 45 W-os teljesítmény nincs megosztva. Ez azt jelenti, hogy egyetlen Type-C (USB-C) porton egy teljes 45 W-otn tölthet.
Gyorstöltési szabványok: a Tactical Microgrid a sokoldalúság mestere. Támogatja a gyorstöltési szabványok teljes skáláját. A PPS-től a PD3.0-n, QC3.0-n, Samsungon, AFC-n, Huawein, BC1.2-n át az Apple-ig. A Tactical Microgrid kemény körülményeknek volt kitéve és nagyon tartós anyagokat használtunk, valamint a legújabb technológiákat alkalmaztuk a lehető legjobb minőség érdekében.

Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés