8990 Ft-tól ingyenes szállítás
A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ, A KAMERÁK, CSATLAKOZÓK, GOMBOK HELYÉNEK KIALAKÍTÁSA AZ ADOTT TELEFON TÍPUSHOZ TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK!

Telefontok Samsung Galaxy A12 - Dux Ducis Fino szürke műanyag tok, szilikon kerettel

CIKKSZÁM: HU6934913055946
készletinformáció:
Szállítási idő:
készleten
  1-2 munkanap
2 480 Ft
Termékleírás

A Fino egy elegáns telefontok sorozat, amelyet a Dux Ducis márka tervezett. A borító fő része egy rugalmas TPU keret, amely kíméletes a belehelyezett telefonnal, és megakadályozza azt a karcolódástól. A tok külső borírtása egy piszkot taszító szintetkius anyag. Mindezek az elemek alkotják a Dux Ducis Fino borító fényűző megjelenését. A tok rugalmas burkolata -esés esetén- elosztja az ütközési energiát a felületén és a képernyő körül megemelt élek védik annak felületét a karcolódásoktól. A tok védi a hátlapi kamera üvegét a karcolódástól. A lencse elrejtőzik a tokban, és nem nyúlik ki a szélén. A hátlaptok nem tartalmaz fém alkatrészeket. A Qi vezeték nélküli töltőt biztonságosan használhatja a tok eltávolítása nélkül is. A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ, A KAMERÁK, CSATLAKOZÓK, GOMBOK HELYÉNEK KIALAKÍTÁSA AZ ADOTT TELEFON TÍPUSHOZ TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK!

Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2023 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés