7990 Ft-tól ingyenes szállítás
A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ, A KAMERÁK, CSATLAKOZÓK, GOMBOK HELYÉNEK KIALAKÍTÁSA AZ ADOTT TELEFON TÍPUSHOZ TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK!

Telefontok iPhone X - Luphie Mágneses Üveg Hátlaptok Piros/Kristály

CIKKSZÁM: BA8596311041631
Jelenleg nem rendelhető!
Szállítási idő:
Elfogyott
 
Termékleírás

A hátoldala alumíniumból, a többi része edzett üvegből készült, ami teljesen védi 360 fokban a telefont és szélen erős mágnesekkel záródik. A tok továbbra is vékony és könnyű, modern kialakítással, ami nem módosítja a telefon eredeti funkcióit. Az alumínium és mágnesekkel szorosan záródó tok nem szakítja meg a SIM jelet. Az alumíniumból készült hátoldal célja, hogy megvédje a telefont az esésektől/ütődésektől, az edzett üveg pedig, amelyből az egész tok készült megvédi a készüléket a karcolásoktól és az ujjlenyomatoktól a képernyő oldalán, sarkain, vagy a telefon hátoldalán. A védelem fokozása érdekében a kamera is védett a kissé kiemelkedő élek miatt. A mágneses tok nagyszerű kialakítást és garantált védelmet nyújt! Innováció és biztonság A Mágneses Tok a szélén elhelyezkedő erős mágnesek által zárt, és megvédi a telefon leginkább sérülékeny részeit (sarkak, hátsó rész). A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ, A KAMERÁK, CSATLAKOZÓK, GOMBOK HELYÉNEK KIALAKÍTÁSA AZ ADOTT TELEFON TÍPUSHOZ TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK!

Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2022 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés