8990 Ft-tól ingyenes szállítás
A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ, A KAMERÁK, CSATLAKOZÓK, GOMBOK HELYÉNEK KIALAKÍTÁSA AZ ADOTT TELEFON TÍPUSHOZ TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK!

Telefontok iPhone 12 Pro Max - átlátszó, fekete szegélyes, gyűrűs műanyag hátlaptok

CIKKSZÁM: PT5903396074394
Jelenleg nem rendelhető!
Szállítási idő:
Elfogyott
 
Termékleírás

Szorosan simul a telefonkészülék vonalaira és az összes gombra is, így a telefonod nem érződik a tok használatától nehezebbnek, vastagabbnak. Védelmet nyújt a készülék számára és csökkenti a karcolások kockázatát. 360 fokos forgatható gyűrűvel van ellátva, amely ujjfogóként szolgál a biztos tartás érdekében vagy éppen állvány lehet filmezéshez. Egy fémlemez is helyet kapott, ami az autósok számára a mágmeses tartóhoz ideális. A megerősített sarkok tökéletesen elnyelik az ütéseket és további biztonságot nyújtanak okostelefonodnak esés esetén. A megemelt perem védi a készülék képernyőjét és hátlapi kameráját így csökkentve a sérülés kockázatát. A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ, A KAMERÁK, CSATLAKOZÓK, GOMBOK HELYÉNEK KIALAKÍTÁSA AZ ADOTT TELEFON TÍPUSHOZ TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK!

Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés