8990 Ft-tól ingyenes szállítás

Telefon töltő: Tech- Protect A14 - 3in1 fehér vezeték nélküli (Wireless) LED kijelzős töltőpad - telefon, headset és okosóra

CIKKSZÁM: FD9589046926815
Jelenleg nem rendelhető!
Szállítási idő:
Elfogyott
 
Termékleírás

A Tech-Protect multifunkcionális indukciós töltője három eszköz – iPhone MagSafe funkcióval, Airpods és Apple Watch – egyidejű vagy teljesen külön töltését teszi lehetővé. Az egyszerű, de funkcionális kialakítású matt felületen nagyon esztétikus megjelenést kölcsönöz neki. A töltő LED-lámpát is tartalmaz, amelyet egy érintőgomb működtet. A kialakítás moduláris, így készülékeinket különböző konfigurációkban töltheti fel.
A mágnes szilárdan tart, és minden erős, csúszásmentes gumikon nyugszik. A védelmi rendszer védi a csatlakoztatott eszközöket a túlmelegedéstől és a túlfeszültségtől, miközben töltés közben folyamatosan alacsony hőmérsékletet tart. Ezért akár néhány órán keresztül is teljesen biztonságos az eszközök töltőn való hagyása. A csomag része 1db Type-C / Type-C kábel.
FONTOS! A termék megrendelése előtt kérjük mindenképpen ellenőrizze, hogy a készüléke alkalmas-e a vezeték nélküli (Wireless) töltésre (termék használati utasítása, gyártó weboldala)!

Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés